Лечков: Нямаме шанс да се класираме

23:21
Лечков: Нямаме шанс да се класираме

"Важното днес бе, че спечелихме трите точки. По отношение на играта има какво още да се желае, казвам го напълно конструктивно." Това заяви вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков след домакинския успех на България над Беларус с 1:0.

 

Въпреки успеха Лечков за пореден път заяви, че според него тимът ни няма шанс да се пребори за едно от първите две места в групата.

 

"Знаете моето мнение, то няма как да се промени от днес за утре. Нека не се заблуждаваме – радваме се на три точки. Нека оставим тези момчета без напрежение, за да покажат най-доброто, на което са способни. В една група сме с може би най-силния отбор в Европа – Франция, с отбори като Швеция и Холандия. Казах го и преди – нямаме шанс да се класираме. Дава се шанс на абсолютно всички, които се открояват в клубните си отбори и играят редовно, като например Преслав Йорданов, Радослав Кирилов. Но шанс винаги се е давал на млади футболисти. От наша страна пък ние никога не сме се месили в избора на треньорите. За мен, ако говорим в тази насока, е добре, че юношите до 19 години победиха и Португалия, и Дания, това мен лично много ме радва", каза още той.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

celtic
14.11.2016 15:08

Еми няма Йорданчо...с такива управници като теб