Дерменджиев: Чака ни труден мач срещу много добър съперник

20:38
Дерменджиев: Чака ни труден мач срещу много добър съперник

„Даваме си сметка, че ни чака труден мач срещу много добър съперник, но ние сме позитивни и искаме да играем напролет в Европа“, обяви наставникът на Лудогорец Георги Дерменджиев на пресконференцията преди утрешния двубой с Базел. „Орлите“ приемат швейцарския тим на Националния стадион „Васил Левски“ в пряк сблъсък за третото място в група А на Шампионска лига, което дава право за участие в Лига Европа през пролетта.


„Ние нямаме кадрови проблеми, освен Витиня, който отдавна се лекува от контузия. Ние ще играем тази игра, която можем. Този мач трябва да се изиграе на едно изключително високо интелектуално ниво, за да постигнем успех“, коментира Дерменджиев на днешната пресконференция.


„Аз утре очаквам от нашия отбор да изиграе един много добър мач и тази рутина, която отборът придоби вече, точно утре да успеем да я приложим. Наистина Базел е в много добра форма, но нашата форма също е добра. Искам отборът да изиграе един мач, който вие да запомните. Това ще бъде един тактически двубой от двата отбора. Ние изиграхме много мачове, които бяха под по-голямо напрежение от този, така че аз не мисля, че това ще окаже влияние. Вярно е, че има много голяма отговорност върху футболистите“, допълни треньорът на разградчани.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация