Дяков: Радвам се, че български отбор е с шансове в ШЛ

08:18
Дяков: Радвам се, че български отбор е с шансове в ШЛ

Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков прие нормално нулевото равенство с швейцарския Базел. Първенците на България и Швейцария не успяха да се победят на "Васил Левски" и преди изиграването на последните срещи от Група "А" на Шампионската лига родният представител е с далеч по-добри шансове да продължи одисеята си в Европа и след Нова година.

 

"Смятам, че се представихме добре. Изиграхме здраво, бойко мача. И двата отбора не искахме да загубим и в крайна сметка може би равенството е справедливо. Най-добре щеше да е да победим, разбира се, но и точката влизаше в плановете ни. В момента сме трети, предстоят последните мачове в групата и всички се надяваме, че ще продължим в Лига Европа. Липсваха положенията пред двете врати. Имахме 2-3 добри ситуации, в които последният пас ни избяга", коментира Дяков.

 

"Марселиньо и Йордан Минев са двама от основните, най-добрите ни футболисти. Липсваха ни, но мисля, че и техните заместници се представиха на ниво. Радвам се, че български отбор до последно има шансове в груповата фаза на Шампионската лига. Всеки се бори да се докаже в този турнир, лесни мачове няма и затова отиваме в Париж подготвени за тежка битка. Дано успеем да измъкнем нещо", пожела си за финал лидерът на орлите.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

liouben
24.11.2016 14:13

очаквам победа на Лудогорец над ПСЖ