Дерменджиев: Изиграхме много силен мач

09:58
Дерменджиев: Изиграхме много силен мач

„Това беше един силно тактически мач, поздравявам футболистите за тази игра“, коментира наставникът на Лудогорец Георги Дерменджиев след равенството с Базел в София.

 

Орлите направиха нулево равенство на Националния стадион, като по този начин запазиха предимство пред швейцарския си съперник преди последните мачове от групата и имат големи шансове да играят в Лига Европа през пролетта. 

 

„Това беше един силно тактически мач, поздравявам футболистите за тази игра. Вие виждате, че Базел е един много сериозен отбор. Ние изиграхме много силен мач. Мисля, че осъществихме това, което бяхме предвидили. Нямаше изненади, ние сме им гледали абсолютно всички мачове, знаехме кои хора ще играят на място на наказаните. Ние също не сме ги изненадали“, каза Дерменджиев след срещата.

 

„Мисля, че равенството в Лондон е добро, защото и двата отбора ще трябва да играят на максимални обороти, за да спечелят мачовете си, но не можем да кажем как ще завършат. В Париж ще играем така, както играхме досега. Всеки ма шанс, ние не сме се отказали и ще си преследваме нашия шанс. Отборът ни вече има една много добра рутина“, допълни треньорът на разградчани.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

red_valio
24.11.2016 19:06

Хиксът на Арсенал и ПСЖ намали драстично шансовете на Лудогорец , така че нашите да не се радват твърде много!!! Арсенал няма да се натяга за лудо в Базел , тъй като им е ясно че ПСЖ ще ни бие 100% !!!