Клоп: Джерард е добре дошъл

19:37
Клоп: Джерард е добре дошъл

Юрген Клоп не отхвърли възможността Стивън Джерард да се завърне в своя роден клуб Ливърпул в ролята на треньор. 36-годишният полузащитник прекрати своята активна футболна кариера и беше свързван с мениджърския пост в третодивизионния МК Донс, но той отказа категорично офертата и продължава да си търси работа.

 

"Трябва да спрете да говорите толкова много за следващата стъпка в неговата професионална кариера, защото и той се нуждае от време и пространство, ако иска да учи нов занаят. Вратата за Джерард е винаги отворена. Ако той иска да се развива като треньор, в което съм сигурен, ние ще му помогнем", каза германецът.

 

"Държа да спрете да ме използвате, за да пишете за Стивън Джерард. Ако искате да пишете нещо, просто го правете, но без мен. Аз го харесвам и ако мога да му помогна, ще го направя", добави Клоп.

 

Ливърпул направи добър старт на сезона и се намира на второ място в генералното класиране на Висшата лига при точка изоставане от лидера Челси. Предстоящата програма не е никак лека, което прави победата над Съндърланд в събота задължителна.

 

"Няколко играчи не тренираха наравно с останалите през седмицата, което е проблем. Проблеми обаче винаги има. Нямаме време за губене, защото календарът става все по-сгъстен. Ситуацията изисква да играем напрежение и ще го направим. Не бива да мислим твърде много".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация