Конте: Предстои ни труден мач, срещу много силен съперник

22:38
Конте: Предстои ни труден мач, срещу много силен съперник

Мениджърът на Челси Антонио Конте призова своите футболисти за хладен разум в дербито на Лондон срещу Тотнъм Хотспър.


„Ние трябва да насочим нашата енергия в правилната посока. Мачът е много важен за нас. Важно е да играем добър футбол и да спечелим мача. Тотнъм е много опасен отбор и може да създаде неприятности на всеки един отбор от лигата. Тотнъм е способен да се бори до финала за титлата в Премиършип“, коментира Конте.


„За нас е важно да мислим за настоящето. Двубоят срещу Тотнъм ще бъде много труден срещу един много силен съперник. Те имат невероятен мениджър, талантливи футболисти, които са много млади. Мисля, че шпорите подобряват постоянно представянето си. Ние трябва да играем много внимателно“, добави италианецът.


„Хубаво е, че имаме повече време да работим заедно. Бих предпочел да играем в Шампионска лига, но това, че не участваме в турнира през настоящия сезон знам, че ни дава предимство преди двубоя срещу Тотнъм. Със сигурност обаче бих препочитал да играем в Шампионска лига.“


„Всеки мач е различен. Тотнъм загуби от Байер Леверкузен, но след това изигра много силен мач срещу Арсенал. Именно поради тази причина трябва да сме наясно, че ни очаква много труден двубой. Това дерби е специално и за двата отбора“, каза още Антонио Конте.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари