Петър Жеков: Любо Пенев може да вдигне ЦСКА

11:01
Петър Жеков: Любо Пенев може да вдигне ЦСКА

Легендата на ЦСКА Петър Жеков коментира напускането на Едуард Йорданеску от поста старши-треньор ан ЦСКА София.

 

"Най-логичното е да си хвърли оставката. Нищо друго не му остава. За мен изобщо не трябваше да бъде назначаван, но послушаха Стоичков и го сложиха треньор. Вижда се обаче, че не става за ЦСКА. Сантиметър прогрес няма в играта за три месеца."

 

"Всеки път едно и също. С тези резултати и игра изгониха публиката от стадиона. Този румънец ли ще ни учи на футбол?! Той първо себе си трябва да научи. Аз съм зад публиката и съм съгласен да назначат Любослав Пенев. Според мен само той може да се справи в тази ситуация. Ще вдигне отбора, ще събуди заспалите играчи. Повече експерименти като Йорданеску няма смисъл да се правят", каза Жеков пред "Тема спорт".

 

"Озадачен съм и от състава му. Върти си едни и същи играчи. Второто полувреме пусна и Галчев. За какво ти е? Как ще ти помогне? Той два месеца не е играл и от него очакваме да е водеща фигура. Това е несериозно", добави Жеков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

putopalo
28.11.2016 23:35

Тук е момента Ицата Камата да се скрие някъде в Маями или в Мексико и никога повече да не чуем за него.Той препоръча на ГГ "специалиста" от Мамалигария.Имам усещането че всичко което каже Камъта трябва да се направи наобратно.Като черно коте е😀

Huntzilla
05.12.2016 00:31

Брат, че как да се скрие в изброените от теб места, като те са много по-голями от нашата страна, по-скоро тук се е скрил от тях, но той не е по страничните неща, най-добре би се справил - както винаги в епицентъра на събитията, очаквам скоро сам да се заеме с треньорската задача на място, което наистина си струва предизвикателството!

vankata73
28.11.2016 23:53

Не черно коте, просто не я разбира тази игра отстрани.!

Pechenqgata
28.11.2016 13:22

То нямаше смисъл Янев да махат ако става на въпрос. Иначе пената е доказал че когато се захване сериозно с нещо няма грешка. Жалко че, никъде не му беше оставено да работи за по дълъг период...