Голямата уста води до големи проблеми

12:52
Голямата уста води до големи проблеми
Постоянните обиди и иронични подмятания от страна на Велислав Вуцов предимно към отбора на ЦСКА са на път да му изиграят лоша шега.

Според наш вестник в пресслужбата на ЦСКА е получен факс от страна на Словенската Футболна Федерация, в който открито се изразява възмущението от думите изречени от "синия" наставник по адрес на новопривлечения играч на "червените" Митя Морец.

Припомняме Ви, че Вуцов младши нарече "куци коне" словенския национал и друга една нова покупка в "Борисовата градина" Виктор Мороз.

Чрез ръководството на настоящия шампион словенците са отправили покана към бившият наставник на Черно Море и Калиакра да присъства на контролната среща между тяхната страна и Хърватия, за да се убеди, че не е бил прав. Също така са заявили своята готовност при следващ подобен гаф да заведат дело срещу него.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

roommen
06.08.2008 16:06

Не са двама ганьовците а всички в България ,вместо да се съсредоточат за 5-10 години върху кариерата си и после да си веят байряга ,те като се видят у някой лев не може да ги свалиш от масите по кръчмите ,наш Ганьо малко да влезе в пачка и си мисли че е хванал ....В главите са им само кой каква по-нова кола да си купи и други такива ...сори че е малко извън темата. Вуцата си е такъв ,човек си оформя харектера до 7-та година ,така че сърдете се на баща му ,защото той не е започнал да го възпитава като малък .. но пък от друга страна след като Батето вече не ни весели поне Вили остана ,но има какво да учи още .

kzl
06.08.2008 14:19

сам по себе си Джуниър не е страшен .Той е един нищо и никакъв Син на Баща си ,съществеуваш на футболната карта по тяснороднински връзки , с абсолютно посредствена футболна биография и твърда спорна треньорска такава.
Обикновено такива екстровертни, експанзивни и емоционални типове, вдигат шум около себе си, за да прикрият собтвената си несъстоятелност и некомпетенстност. За Вили е много по-изгодно хората да коментират маймунджулъците и изказванията му , отколкото треньорските му качества .И докато в няколко контроли или глупави изказвания / като това / в подготвителния сезон, всичко се приема едва ли не на майтап, водени от принципа "сеир да става" /водещ за БГ спортната журналя/ , то в евротурнирите и в п-вото неизбежно идва ВИДОВДЕН . У нас , съдиите ще помагат, Старши също , синьото БФС и то ще сложи едно рамо за благото на водения от Джуниър Левски ....Но виж в Европа .....в Европа нещата стоят по малко по-различен начин ....
Там БАЙГАНЮВЩИНАТА не е и никога не е била на мода ....а в Левски си имат цели двама ...Единият е Батков , другия ....а познайте кой е

Spairo
06.08.2008 14:10

Браво бе Бербо изказа се много смислено евала за думите...Тука много футболни запалянковци много глупости се говорят ,както и много обиди един към друг сякаш не сме Българи всеки е пристастен към даден отбор ,но нужни ли са постоянно обиди и напатки според мен не,дори и да си запалянко трябва да уважаваш противника за да те уважават и теб затова Българския футбол както и страната ни като цяло сме в такова положение..Всеки гледа другия и не мисли тои какво е направил например как да уважам този като тои не ме уважава жалко това говори много лошо за нас и с това държание си показвате манталитета като цяло.А така коколино "адекватен" коментар напрво ми се гади от всичко това и от такива, които пишат и изобщо от цялата тази Българщина..

kokolino1
06.08.2008 14:01

какво разбира от футбол тоя тъпак Вуцов щом е треньор на говедата

berbo17
06.08.2008 13:59

Ами прав си е Вуцов. В този момент за да дайдеш в ЦСКА не трябва да имаш някакви качества а просто да си футболист.

Gazarcheto
06.08.2008 13:58

Па от тоя нищо не става, колко отбора обиколи и все го гонат. Най-много и Левски да опропасти, но с времето ще си покаже давам му един сезон на тоя, тамън да ви завлече надолу *lol*

bat_boiko21
06.08.2008 13:56

Истината е, че Левски стоеше 10 пъти по-добре срещи Челси и Вердер в Шампионската лига преди 2 години, от колкото вчера. Вярно е, че резултата пък говори за обратното на показаното. Дано малката вуца да има повече късмет!!!

iksvel
06.08.2008 13:29

Засега не съм видял в него някакви велики треньорски умения, но само времето ще покаже...

motors
06.08.2008 13:19

Всеки трябва да носи отговорност за думите си !!!
Аз не се съмнявам че го е казал ...... влезте в www.vbox7.com и напишете Вили Вуцов......СмяХ
Само Батето го бие там по скечове .

dracula_88
06.08.2008 13:17

Поне сато говори толкова, дали ще компенсира с успехи в работата си?

pakho
06.08.2008 13:16

Какво друго да очакваш от един клоун.