Клоп: Спряхме да играем и Борнемут се възползва, заслужена победа за тях

18:46
Клоп: Спряхме да играем и Борнемут се възползва, заслужена победа за тях

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп коментира доста спокойно драматичната загуба на неговия отбор срещу АФК Борнемут.


Според германеца резултатът е справедлив, тъй като мърсисайдци са спрели да играят, след като са водели с 2:0 и 3:1. Клоп обаче е оптимист, че тази загуба може да бъде от полза, ако неговите футболисти си вземат необходимата поука.  


"Първо, трябва да кажа, че победата на Борнемут е заслужена. Те се бориха много. Открехнахме вратата и те се възползваха, вкарвайки великолепни голове. Затова този резултат е заслужен. Дори когато водехме с 2:0, бяхме статични. Загубихме мача, защото спряхме да играем футбол. Всичко ще е наред, ако си вземем поука. При 2:0 или 3:1 мачът не е решен. Подарихме двубоя заради начина, по който играхме след това. Предоставихме топката на Борнемут. Такива неща се случват. Разбира се, че тази загуба може да ни помогне. Няма път без камъни и скали. Това са просто три точки. Не можеш през декември да бъдеш шампион или да изпаднеш. Основата е добра, но трябва да използваме в по-голяма степен качествата си", заяви Клоп.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

subera
04.12.2016 22:18

Точно такава загуба е НЕДОПУСТИМА за отбор като Liverpool !!!!!

Kireto1232
04.12.2016 20:23

Клоп ,не им позволявай да падат психически поне знам ,че след загуба другия мач изорават тревата ,така ,че трябва да смачкат Уест Хям другата седмица !!!