Бербатов уредил стаж на Томаш в Ман Юнайтед

11:50
Бербатов уредил стаж на Томаш в Ман Юнайтед

Двукратният шампион на Англия с екипа на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов е уредил повече от престижен стаж на един от най-близките си приятели - Александър Томаш. Според "Блиц" бившият голмайстор на червените дяволи е говорил лично с мениджъра на тима от "Олд Трафорд" Жозе Моуриньо.

 

Специалния е дал съгласието си и така в края на тази седмица старши треньорът на Верея и помощниците му на "Трейс Арена" Тодор Кючуков и Константин Мирчев ще черпят познания от едно от светилата в професията. Тримата ще имат уникалната възможност да се докоснат до организацията на работа в един от най-големите клубове в света.

 

Талантът от Благоевград и до днес е уважаван от феновете на Манчестър Юнайтед, след като остави трайна следа на сцената на "Театъра на мечтите". Бербо реализира 56 гола в 149 мача с червената фланелка в периода 2008-2012, два пъти стана шампион на Англия и веднъж голмайстор на Висшата лига.

 

През септември 2010-а Митко се превърна в първия играч от 1946 година насам, който реализира хеттрик във вратата на най-големия съперник - Ливърпул. Трите исторически гола във вратата на мърсисайдци за трудното 3:2 на "Олд Трафорд" завинаги увековечиха българина в историята на английския гранд.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация