Криско и Прея ще пеят на концерт на ЦСКА

13:01
Криско и Прея ще пеят на концерт на ЦСКА

ЦСКА обяви кои изпълнители ще участват на концерта преди мача с Дунав от 19-ия кръг на Първа лига. 

 

"Армейци,

Както по-рано ви съобщихме, преди мача ЦСКА - Дунав в петък от 14:30 часа ви каним на коледен концерт. Той стартира в 13:00 часа на пистата на стадион "Българска армия" и в него участие ще вземат най-хитовите изпълнители на българската сцена - Криско и Прея!", се казва в съобщението, публикувано в сайта на клуба.

 

"Ръководството на клуба е подготвило изключително приятни изненади за всички вас!Преди мача ви каним на коледен концерт. Той стартира в 13 часа на пистата на стадион "Българска армия" и в него участие ще вземат едни от най-хитовите български изпълнители! Непосредствено преди срещата, от 14:00ч. ще стартираме и с томболата.

 

Водещият първоначално ще изтегли номерата на щастливците, които печелят артикули на любимия отбор - шапки, шалове, тениски и анцузи.

 

След това ще продължим с още награди - 10 колела, 5 шейни и 5 телевизора. А един щастливец ще си тръгне от "Армията" с чисто нов мотопед Vespa! Всички награди ще бъдат раздадени след последния съдийски сигнал. През целия ден на алеята на "Армията" ще бъде организиран коледен фест, на който ви очакват вкусни кулинарни изненади.

 

Заповядайте в петък на "Българска армия", дрескод - КОЛЕДЕН ЦЕСЕКАРСКИ!

 

Приканваме и всички картодържатели да минат през Администрацията, за да получат номерирани покани и така да участват в томболата", уточняват още от ЦСКА.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация