ЦСКА София и Дунав закриват футболната година

12:21
ЦСКА София и Дунав закриват футболната година

ЦСКА София ще изиграе в петък от 14.30 часа последния си мач за календарната 2016 година. "Армейците" посрещат Дунав в търсене на реванш за поражението от русенци в срещата от първото завъртане на Първа професионална лига. Това ще е първо гостуване в официален мач на Дунав на "Българска армия" от 25 години.

 

Последният сблъсък между отборите в елита на българския футбол е на 1.9.1991 и завършва с разгромното 5:0 за ЦСКА. На "Българска армия" пък ЦСКА има 24 победи в изиграните досега 25 мача, докато гостите имат един-единствен успех през сезон 1984-1985. Любопитното е, че ЦСКА и Дунав никога не са завършвали без победител в София, а като цяло равенствата са само 6 на брой в досегашните 50 мача. Миналата зима двата тима се срещнаха в предсезонна контрола, която червените спечелиха с убедителното 6:0.

 

Преди мача на ст."Българска армия" ще се проведе коледен празник с концерт, на който от 13:00 ще пеят Криско и Прея. Всички фенове, които посетят срещата, ще получат коледни подаръци от ЦСКА, а освен това ще участват в специална томбола с много награди, сред които много фен артикули на любимия отбор, както и 10 велосипеда, 5 шейни, 5 телевизора и един мотопед Vespa. Билетите за всички сектори са на цена 10 лева, а приходите от мача ще бъдат дарени изцяло на пострадалите от инцидента в Хитрино и за "Българската коледа".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация