Реал Мадрид на финал на Световното клубно (видео)

14:47
Реал Мадрид на финал на Световното клубно (видео)

Европейският клубен шампион Реал Mадрид се класира за финала на Световното клубно първенство, след като записа минимална победа с 2:0 над първенеца на Северна Америка - Клуб Америка.

 

Карим Бензема отбеляза първото попадение в мача в продължението на първата част, възползвайки се от извеждащ пас на Тони Кроос, а в добавеното време на двубоя се разписа и Кристиано Роналдо, отново след извеждащ пас.

 

Съперник на Реал на финала в неделя (12:30 часа наше време) е домакинът на турнира - японският Кашима Антлърс, който вчера разпиля един от фаворитите - Атлетико Насионал (клубен шампион на Южна Америка).

 

При победа Реал ще вземе втората си купа от турнира и ще е на една зад вечния си съперник Барселона. Ако японският Кашима спечели обаче, това ще е първи трофей за отбор извън Европа и Южна Америка в историята на турнира от 2000 година насам.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Reyes_de_Europa
15.12.2016 15:46

Уинър, какви глупости пишете в последното изречение. Този турнир е подобрена версия на Междуконтиненталната купа и е негов официален наследник. За Реал това ще е пети трофей от 7 участия, не втори.