Феро: Не сме горди от този полусезон

17:45
Феро: Не сме горди от този полусезон

Наставникът на Берое Ферарио Спасов изрази разочарованието си от представянето на неговия тим през есенния полусезон. Днес заралии приключиха официалните си срещи за тази година след домакинско 1:1 с Локомотив Горна Оряховица.

 

"Получи се гол в нашата врата и не успяхме да спечелим мача. Положихме усилия, трябваше да развием нашата преднина, но в крайна сметка получихме гол. Не сме доволни от това равенство. Момчетата се стараха срещу един отбор, който се намира в добро състояние, но един удар ни завари неподготвени. Приключваме един сезон, от който не се чувстваме горди. Предстои ни много работа за втория сезон, през който трябва да играем по-добре и да вкарваме повече голове."

 

"Губим точки по наивен начин - с Пирин, Локо ГО… Няма да оставим така нещата. Предстои ни сериозна работа, за да излезем от това състояние, което не задоволява абсолютно никой. Късно намерихме ритъма и начина, по който трябва да играем. Този град заслужава по-добър отбор, с по-добри футболисти. Ние не постигнахме резултатите, които всички ние очаквахме. Нуждая се от футболисти в офанзивен план, които да материализират играта в атака", коментира Спасов след днешния двубой.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация