Множество кадрови проблеми за Клоп преди дербито с Евертън

21:03
Множество кадрови проблеми за Клоп преди дербито с Евертън

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп има доста главоболия около състава си преди мърсисайдското дерби с Евертън в понеделник. Двата тима се срещат на "Гудисън парк" от 22:00 часа българско време.


Той има петима играчи в лазарета, но добрата новина за него е, че има надежди да ползва поне двама от тях. С различни травми са Даниел Стъридж, Емре Джан, Жоел Матип, Марко Груич и Филипе Коутиньо.


От тях Стъридж и Джан имат възможност да са на линия за понеделник, но последната дума ще е на физиотерапевтите на отбора. Първият изпусна последните пет мача заради травма, но се очаква съвсем скоро да поднови тренировки. Ако обаче не се появи в съботното занимание на отбора си, няма да играе с Евертън.


По-странно е положението на Джан, който има болки в коляното, чието естество не е изяснено. Но ако и той не се появи на заниманието в събота, няма да е на линия за понеделнишкия двубой.


От останалите трима, никой няма възможност да се възстанови за мърсисайдското дерби, но поне се очакват на терена не по-късно от 31 декември.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация