Стоилов: Мястото на Сираков не е в ЦСКА

13:30
Стоилов: Мястото на Сираков не е в ЦСКА

Мястото на Наско Сираков е в Левски, а не в ЦСКА София, заяви категорично бившият треньор на сините Станимир Стоилов.

 

Не мога да си помисля дори, че Сираков може да се замисли да работи в ЦСКА. Не му е мястото там. Неговото място е във футбола и на Герена", отговори Стоилов на журналистически въпрос, заяви Стоилов. Както е известно, двамата работиха заедно по време на европохода на Левски преди малко над 10 години.

 

Специалистът коментира и собственика на Левски Спас Русев. След моето напускане на Левски г-н Русев е първият собственик, който имаше желание да говори с мен по темата футбол. Разговаряхме за това какво мисля аз за един клуб и какво мисли той. Това беше единственият човек, който дойде и се обърна специално към мен, защото мисли, че аз съм последният човек, постигнал успехи. Да, и други се сетиха, но след като се бяха поизцапали.

 

Дали той ще намери нужните хора и нужните изпълнители, нямам идея. Но това, което той ми каза, е правилният път за Левски. Тогава той беше започнал да прави промени и смятам, че всички настоящи ръководители заслужават доверие. Надявам се да бъде за добро. Явно е, че има забавяне, но ако всичко тръгне нормално, клубът ще изглежда по коренно различен начин. Докъде ще стигне, никой не може да каже.

 

Оценката за футбола винаги е стадионът. Няма отбор, който да играе добре и да му е празен стадионът. И в България е така. Има ли резултати, инвестиции и бъдеще, има и хора на стадиона", каза Стоилов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация