Мъри отмъква цел №1 на Левски

08:08
Мъри отмъква цел №1 на Левски

Треньор номер 1 в историята на Левски Станимир Стоилов най-вероятно ще отмъкне голямата трансферна цел на сините за тази зима. Става въпрос за нападателя на Газ Метан Медиаш Аздрен Лулаку, който ще заиграе в Астана, вместо на "Герена", съобщава "Меридиан мач".

 

Сините следят изявите на футболиста, който може да играе еднакво добре и като централен нападател, и като крило, от няколко месеца. Те са водили дълги преговори за привличането му и дори са постигнали договорка. Взимането му от румънския клуб пък е много лесно, тъй като договорът на роденият в Косово футболист изтича през лятото и може да бъде взет за минимална сума. В крайна сметка обаче играчът бе харесан и от Станимир Стоилов, които е предложил веднага по-сериозна финансова оферта и Лулаку я е предпочел.

 

По-интересното е, че Мъри най-вероятно ще може да използва Аздрен Лулаку чак през лятото, защото в Казахстан се говори, че Астана има забрана за трансфери заради наказание от УЕФА за неспазване на финансовия феърплей. Иначе Лулаку, който е албански национал, впечатлява в Газ-Метан. Той има 123 мача в елита на Румъния, като е записал над 50 асистенции и 30 гола. Заради войната в бивша Югославия пък Лулаку отраства в Италия и прави първите си стъпки във футбола в аматьорските дивизии на Ботуша.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация