Пенев: Треньорските смени пречат на ЦСКА (видео)

18:43
Пенев: Треньорските смени пречат на ЦСКА (видео)

Легендата на ЦСКА и българския футбол Димитър Пенев коментира представянето на отбора до момента през сезона. Стратега изрази мнението си за играта на ср,рйците, представянето на младите момчета в отбора и това на чужденците в състава. Той не пропусна да сподели вижданията си и за треньорския пост в ЦСКА София.

 

"Всяка промяна на треньорите води до напрежение във феновете и ръководството. Това се отразява на футболистите. Смятам, че има достатъчно време до старта на пролетния полусезон и ръководството ще направи всичко възможно да изглади нещата. ЦСКА има много млади футболисти и всеки треньор, който и да е той, може да разчита на няколко млади момчета, които имат право да се обиграват и да защитават името на ЦСКА", сподели треньор номер 1 на XX век за CSKA.BG.

 

"ЦСКА винаги се бори за шампионската титла и тази година също ще опита, въпреки голямата разлика в точките. Всеки мач е нов и различен и смятам, че името на ЦСКА и ръководството в момента много добре знаят как да защитават клуба и се надявам, че вторият полусезон ще бъдат много по-качествени игрите на нашия отбор. В момента сме на трето място в класирането, трябва да се пазим от отборите зад нас. Вторият етап на първенството води до изненади и бързо разместване. ЦСКА има млади кадри, против чужденците не съм, но трябва да бъдат по-отговорни към клуба, много по-ясни качества да показват във всеки мач. Феновете и специалистите, които не са в ЦСКА, десетки, стотици мачове са наблюдавали, такива футболисти и легенди са минали през клуба, че не могат лесно да се забравят. От друга страна чужденците не могат за няколко месеца да покажат най-добрите си качества, но за момента се представят колебливо. Треньорската смяна пречи на ЦСКА да бъде на едно добро ниво, надявам се, че при едно правилно решение нещата ще тръгнат нагоре", коментира Димитър Пенев.

 

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kristianoooo
22.12.2016 02:20

На чичо Митко Съобщено ли му е че ЦСКА Вече не съществува...??*erm**joking**joking*