Домусчиев: Някои хора прекалено много приказват

21:43
Домусчиев: Някои хора прекалено много приказват

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев отговори на боса на ЦСКА София Гриша Ганчев за коментара му, че някои отбори работят с клубове подизпълнители. Освен това ръководителят на орлите заяви, че не смята настоящия отбор в Първа лига за наследник на оригиналния ЦСКА.

 

"Като гледам как му свириха на Гриша Ганчев съдиите в последния мач мисля, че някои хора прекалено много приказват и носовете им стават дълги. Прекалено много злоба има и пошлост има в българския футбол, което не е редно. Вместо някой да се учи какво са направили другите, кое е позитивното и положителното, както ние сме правили, да се занимаваш и да оклеветяваш другия, това няма да помогне по никакъв начин за развитието на един клуб и да станеш по-голям човек", заяви Кирил Домусчиев за предаването "Домът на футбола".

 

"Надявам се да имаме все повече конкуренти. Има отбори, които ни е трудно да побеждаваме. Виждате Черно море, Локо Пловдив. Левски и ЦСКА няма какво да ги коментираме. Искам да кажа ЦСКА София, защото това не е ЦСКА".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

d3_
22.12.2016 12:19

Като фен на Дунав:
И срещу ЦСКА и срещу Лудогорец съдийството беше под нивото. А Лудогорец колко ги подпират само ние си знаем *smile* Та Домуса да се успокои малко ! Евала, за резултатите в ЛЕ, евала че докара Реал Мадрид, Арсенал и ПСЖ в София, но в края на краищата всичко (в България) опира до пари !

Ordinary
22.12.2016 09:45

Дриша Ганчев ще се запомни със закриването на ЦСКА и човека , който раздели червената общност.Той никога няма да може да достигне успехите на Домусчиев, дали с оранжевия или с червения Литекс.Затова и злобее.

Bitten
22.12.2016 06:09

Точно пък гришата да говори за сделки под масата и за корупция и за под-изпълнителни *lol**lol* Минус софия, тръгнали да се оплакват от пране на пари *lol**lol*

Niakoi016
22.12.2016 02:11

Ем то така,като ЦСКА - то бе фалирано нарочно,източиха колкото можаха.Идва ред сега и на Левски.Нормално и на Домусчиев му расте носа също.Ама всички знаем,какво стана с богаташите в Черно Mоре,Локо Пловдив,Ботев Пловдив.Времето ще покаже какво ще стане и с Лудите*wink*

tishoshprica
22.12.2016 00:57

няма ли олово за тоя че ми писна от - знаеш ли кой съм аз