Курьор на преговори с новия тим на Младенов

09:07
Курьор на преговори с новия тим на Младенов

Матиас Курьор отиде на разговор с Кайсар, новия отбор на Стойчо Младенов. "Не сме работили заедно, но той е много известен в България и ме познава", каза звездата на Локомотив Горна Оряховица пред казахстанския сайт "Спорт", прочул се у нас с екипа на Черно море. В момента Кайсар преговаря за привличането на халфа, информира "Труд".

 

Младенов е на път да се събере отново с централния нападател Стефан Николич. Сърбинът отиде на проби в Кайсар на лагера в Анталия. Договорът на Николич с Раднички, играл в България за ЦСКА през 2015 г., изтече и голмайсторът е свободен агент. Шест дни преди да замине за Турция сърбинът вкара гол при загубата с 1:2 от Цървена звезда.

 

В същото време Стойчо Младенов дебютира с победа като треньор на Кайсар. Отборът спечели с 2:0 срещу суданския Ал Мерич, който игра в последното издание на африканската Шампионска лига. Последва нулево реми срещу Окжетпес във втори приятелски мач. Серията контроли завършва с мач срещу Тобол.

 

Младенов заведе Кайсар на опознавателен лагер на турската ривиера. През следващата година предстоят нови две подготовки в Анталия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация