Конте замества Оскар с двама от Монако

14:32
Конте замества Оскар с двама от Монако

Наставникът на Челси Антонио Конте има идея как да инвестира сериозната сума, която ще получи от Шанхай за своя полузащитник Оскар. Вестник „Гардиън“ твърди, че италианският треньор желае да купи двама от основните играчи на Монако – Тиемуе Бакайоко и Джибрил Сидибе.


Според различните медии на Острова сумата, която „сините“ ще получат за Оскар варира в своя размер, като част от изданията говорят за 52 милиона паунда, а други – за 60 милиона от британската валута. Така или иначе това ще е сериозна финансова инжекция и ако Конте реши да я използва в пълен размер за звездите на „монегаските“, клубът от Княжеството едва ли ще може да ги задържи.


През миналия месец Конте заедно с техническия директор на Челси Майкъл Еменало посетиха двубоя на Монако срещу Тотнъм от Шампионската лига, като очевидно са искали да наблюдават именно Бакайоко и Сидибе.


22-годишният Бакайоко е родом от Париж и играе като дефанзивен полузащитник. Две години по-възрастният Сидибе вече се утвърди като една от звездите в Лига 1, още докато играеше за Лил. Сидибе може да играе с еднакъв успех и като ляв, и като десен краен защитник.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

PRI_A_TEL
23.12.2016 15:46

Мда ще има надпревара с МЮ за тези двамата...