Роналдо е №1 за 2016 г. в още една престижна класация

17:09
Роналдо е №1 за 2016 г. в още една престижна класация

Нападателят на Реал Мадрид и националния тим на Португалия Кристиано Роналдо оглави класацията на "The Guardian" за стоте най-добри футболисти в света за 2016 година.

 

В Топ 3 на подреждането 31-годишният Роналдо изпреварва нападателите на Барселона Лионел Меси и Луис Суарес.

 

Сред десетте най-добри играчи влизат още: Антоан Гризман (Атлетико Мадрид и Франция), Неймар (Барселона и Бразилия), Галет Бейл ( Реал Мадрид и Уелс), Роберт Левандовски (Байерн и Полша), Пиер-Емерик Обамеянг (Борусия Дортмунд и Габон), Алексис Санчес (Арсенал и Чили) и Рияд Марез (Лестър и Египет).

 

Подреждането се определя след гласуването на 124 футболни експерти от 45 страни.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

GaLaxY94
23.12.2016 22:40

Обаче, как така сигурно по без да искаш изпусна Атлетико Мадрид??? Или не ти се връзва? Щото именно те ви биха на Четвърт Финал а Ни ги бихме на Финала? Това защо го изпусна? ааа Да изпусна и Финала на Европейското с Франция и Титлата от Европейското.. и това ти обягна от паметта нали?... кво стана с твоя любимец защо не спечели Копа Америка срещу Чили? Да не би Чили да са По-добри от Франция? или какво по-мъдро ще измислиш? Или че Атлетико Мадрид са били слаби?(въпреки,че ви нашамариха)

Futbolfen
23.12.2016 21:55

рома.....волсбург........сити....австрия......унгария......хърватия........полша......уелс...= ЗТ *lol**lol**lol**lol*

TotalOverdose
23.12.2016 21:28

Не не не всички специалисти и всички които гласуват за тези награди и всички футболисти и треньори определили Роналдо за номер 1 бъркат *lol* Най новата статия във вестник Барселона news *lol*

Sweetspot
23.12.2016 19:50

Хората са го казали първо работиш за името после името работи за тебе и в тоя случай е така, ако не се казваше Кристиано Роналдо, а беше друг футболист той нямаше да вземе наградите, които Роналдо взима сега, освен ако Меси не беше на неговото място