Младенов: Нека темата "ЦСКА" не я коментираме

16:38
Младенов: Нека темата "ЦСКА" не я коментираме

Новият треньор на казахстанския Кайсар отказа да коментира темата " ЦСКА", но за сметка на това похвали сериозно Лудогорец. Специалистът изгледа турнира за ветерани, който се проведе в комплекса "Царско село" днес.

 

"Нека темата "ЦСКА" не я коментираме. Нямам такова желание. Нормално е моето име да се спряга за ЦСКА. Коментирах достатъчно. Искат да изкарат, че много неща, които казах, не са истина, но всички видяха, че говоря истината", каза Младенов.

 

Обединена ли е червената общност?! "Не, не, достатъчно. Нека не коментираме тази тема", допълни специалистът, който обяви, че е винаги готов да се завърне в България.

 

"България е моята страна и бих се завърнал. Никога не бих загърбил българския шампионат. Професионалист съм и ако получа предложение, бих го обсъдил, но на този етап съм ангажиран изцяло и единствено в Кайсар. Искам хората да останат доволни от мен. Така, както в предния ми клуб."

 

Стойчо Младенов поясни, че според него е възможно клуб от родното първенство да постигне успехите на Лудогорец и с български футболисти.

 

"Всичко е възможно. ЦСКА как го направи? Левски също го направи със Станимир Стоилов. Така че всичко е възможно. Защо да не се направи? Това, което Лудогорец прави, е похвално. Това е светлината в тунела. Знам как работят в школата. Ние малко избързваме и веднага искаме български кадри. Но аз ще спомена, че при новосъздадена школа кадри трябва да излизат след 8-10 години. Към кадрите на Лудогорец трябва да имаме търпение. Това е пътят. Сигурен съм, че от школата на Лудогорец ще излязат много футболисти", обяви армейската легенда.

 

Младенов призна, че звездата на Локомотив Горна Оряховица Матиас Курьор вече е играч на новия му отбор Кайсар.

 

"Сега малко се промени схемата в Казахстан. Няма да има делене, а на три етапа ще се играе. Няма сравнение, там хората уважават треньорите и футболистите си. Изключителни хора като отношение и поведение. Хора, които знаят какво искат. Договорихме Курьор, за този момент няма други футболисти от българския шампионат, които да смятаме да привличаме", каза Младенов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация