Роналдиньо разкри: Барса се интересува от Коутиньо

12:50
Роналдиньо разкри: Барса се интересува от Коутиньо

Посланикът на Барселона Роналдиньо публично призна, че клубът има интерес към плеймейкъра на Ливърпул Филипе Коутиньо.


Коутиньо започна сезона по впечатляващ начин – 5 гола в 13 мача. От известно време 24-годишният техничар не е на разположение за мърсисайдци, след като контузи тежко глезена си. Той не игра за тях в последните им 4 шампионатни срещи, като се очаква да пропусне и следващите два мача.


Проблемите с контузии обаче изглежда не тревожат особено шефовете на Барселона, за които Роналдиньо призна, че честичко поглеждат към неговия сънародник.


„Надявам се след като се върне от контузията си, Филипе да продължи в същата форма до края на сезона“, каза 36-годишният кавалер на Златната топка за 2005 година.


„Той е един от играчите, които изпъкват в европейските първенства през този сезон. Знам, че в Барса изпитват много симпатии към него. Ливърпул ще искам да го задържи, защото те градят отбора си около него. Когато обаче играеш на такова ниво, винаги ще има интерес“, каза още Роналдиньо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Futbolfen
27.12.2016 11:27

ако иска да печели титли барса,реал,байерн е неговото място

Sweetspot
26.12.2016 16:18

Коутиньо доиграва сезона и ако Пул играят в ШЛ остава и следващия сезон, и след това си тръгва, а ако не играят още лятото Барса ще го вземе

iskren1981
26.12.2016 14:31

Не му остава много време в Ливърпул ако не Барса то Реал Мадрид Челси и Юнайтед чукат на врата!!!!

Amateur2017
27.12.2016 12:31

При Суарес беше коренно различна ситуацията, приятел. Прочети ми пак коментара и ще видиш какво имам предвид. Суарес е набор на Меси, така че знаеше, че ще играе до края на кариерата си с най-добрите. Общо взето, когато Суарес се откаже от футбола, тогава някъде и ще е меси. И двамата са на по почти 30 години. И отново наблягам на факта, че Суарес беше измъкнат от Брендън! Сега Барса трябва да се пребори в намиращият се в огромен прогрес Ливърпуул с един от най-перспективните и харизматични треньори в света Клоп. Докато при Коутиньо е друга бирата. Ако/Когато той отиде в Барса, Меси ще е на 30 години, Суарес и той, да не говорим за другите, които съм изброил. Убеден съм, че си запознат с годинките им. Разбирам този слух да се беше появил преди 2-3 години - да. Тогава въпросните щяха да имат години пред себе си, всичко точно. Но на най-добрите скоро им свършва времето, а на тяхно място... на тяхно място играчите са далеч от "най-добрите". А всеки безпристрастен фен (какво ли остава за футболист и треньор) знае, че Меси откаже ли се, Барса отива стремглаво надолу.

Futbolfen
27.12.2016 11:25

този коментар го четох някъде и за суарес, въпросът е дали Коутиньо иска да играе редом до най добрите, и не вярвам че някаква си харизмачност на Клоп би го спряло

Amateur2017
27.12.2016 10:41

Не се знае, приятел. Ако Ливърпуул се задържат сред топ-местата във ВЛ и си играят редовно в ШЛ, представят се добре и пр., то няма да има причина да напусне Пуул. Меси скоро е аут, Суарес и той, Иниеста е на доиграване, Шави и Пуйол ги няма, Пике е на възраст, така че откъм играчи няма как да бъде привлечен. Имам предвид, да играе с най-добрите в света. Откъм заплата, Пуул може да надцака Барса без проблеми. Английските отбори са достатъчно богати, за да дават големи заплати на звездите си. Така че и там не виждам някакво предимство на Барса. Така че има едно нещо, което отличава Пуул от Барса - харизматичният треньор. Те имат Клоп, вие имате някакъв си. ТОВА ще преборите доста трудно. Всичко друго може би, но точно Клоп не вярвам да успеете. Едно е да вземеш Суарес при Брендън, друго е Коу при Клоп.

iskren1981
26.12.2016 16:47

Прав си да в МЮ не би отишъл да играе най вероятно, просто в под текст го отбелязах че няма още дълго да се задържи в Ливърпул давам му един сезон максимум.

sakata_97
26.12.2016 14:50

Не че нещо но как така сметна,че би отишъл във МЮ или Челси,ако ще напуска Ливърпуул то според мен ще е само заради Барселона или Реал,бих включил като 3-ти вариант и ПСЖ

tishowinner2
26.12.2016 14:30

И аз разкривам: интересувам се от Никол Шерцингер

bengami
26.12.2016 14:01

Да дават Суарито + 150 млн. и може да им го пуснем под наем за 1 полусезон.