Райън Гигс поема закъсалия Суонзи?

15:07
Райън Гигс поема закъсалия Суонзи?

Легендата на Манчестър Юнайтед Райън Гигс е фаворит на букмейкърите за нов мениджър на Суонзи Сити, който вчера се раздели с Боб Брадли.


Уелсецът бе помощник при Червените дяволи известно време, но напусна клуба след идването на Жозе Моуриньо през лятото и се счита, че е с най-големи шансове да заеме позицията на „Либърти Стейдиъм“.


Засега обаче не е ясно дали ръководството на Лебедите ще иска да рискува с човек, който все пак няма никакъв опит като главен мениджър.


Уволненият миналата седмица от Кристъл Палас Алан Пардю също е с добри шансове, а в списъка с кандидати попадат още Крис Колман, Гари Роуът, Юрген Клинсман, Рой Ходжсън, Гари Монк и Брендън Роджърс, но последните двама в момента водят Лийдс и Селтик, като преди време бяха и начело на Суонзи.


За момента лебедите имат 12 точки в актива си и делят последното място с Хъл Сити. Четири пункта делят уелския тим от спасителното 17-то място.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Amateur2017
28.12.2016 16:07

Ще отиде в обречените Суонзи, ще изпаднат, ще започнат да му обясняват как той ги е изхрърлил от ВЛ и колко слаб треньор е. Понеда ги поеме в началото на сезона - с трансферен прозорец и всичко.