Челси готви оферта за звезда на Байерн

17:00
Челси готви оферта за звезда на Байерн

Лидерът в английската Висша лига Челси ще се опита да привлече халфа на Байерн Мюнхен Артуро Видал през януарския трансферен прозорец, съобщават британските издания.


Чилийският полузащитник е харесван от мениджъра на Челси Антонио Конте.


Двамата се познават отлично, а италианският специалист смята, че чилиецът ще му свърши перфектна работа в средата на терена.


От Челси са готови да извадят 50 милиона евро, за да привлекат 29-годишния футболист.


След продажбата на Оскар в Китай, от Челси при всички положения ще се опитат да подсилят състава си през януари с привличането на поне един полузащитник.


Другата алтернатива за Челси е футболистът на Рома Раджа Найнголан.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ub7
01.01.2017 15:46

верати по-вероятно да вземат. въпреки че не съм съгласен че 29 гоини означават че някой е стар. човешкото тяло започва да остарява истински сл 35 години - виж Ибра и Пирло че и на 35 си ги могат нещата по-добре от тези които се смятат за перспективни - под 27 години. такава е модата последните години - взима се играч и се очаква пика да е на 27 - като поумнее

Ordinary
28.12.2016 23:18

Няма шанс да платим 50 милиона за 29 годишен играч. За тези пари ще вземем 2ма млади и перспективни халфове , защо не и да ги инвестираме в привличането на Верати или друг класен полузащитник.

Redbula
28.12.2016 18:34

Раджа Найнголан. 100% по-добре!!! Видал е по скоро тип Фабрегас и имайки в предвид че играем по крилата не ни е нужен. Пък и е по-стар и ще иска повече пари за заплата.