Гуардиола: Равенството бе справедливият резултат

10:22
Гуардиола: Равенството бе справедливият резултат

Наставникът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола изрази разочарованието си от поражението с 0:1 в дербито срещу Ливърпул на "Анфийлд".


Испанският специалист обяви на пресконференцията след мача, че според него отборът му е контролирал случващото се на терена, но просто не е има достатъчно късмет.


"Загубихме един мач, което е много тежко, но всъщност смятам, че равният резултат би бил най-справедлив", заяви Пеп.


"Говорихме преди мача с момчетата и стигнахме до извод, че ще излезем на терена с кураж. Всъщност, ние започнахме мача много добре", коментира испанският специалист.


"За съжаление обаче допуснахме едно ранно попадение само броени минути след началото на мача. Да, не създадохме твърде много голови възможности, но можем да кажем същото и за противника", смята Гуардиола.


"През второто полувреме те започнаха по-добре от нас, но само за първите 10 минути, а след това срещата се промени. Ние контролирахме ситуацията на терена и бяхме по-агресивни, но за съжаление от това не произлезе нищо", каза още Хосеп Гуардиола.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Hazarddddd
01.01.2017 19:58

Всъщност нищо не контролираха Сити. Ако бяха контролирали мача, след този ранен гол щяха да имат куп положения, а то какво - имаха точно 10 минути от второто полувреме, в които създадоха нещо. През цялото останало време Ливърпул контролираше мача. Много разочароващо представяне на Сити като цяло. Очаквах много повече от тях... Но явно Ливърпул са в много добра форма и определено ще ни е трудно с тях. Знам че още е рано за прогнози, но аз мисля, че първите две места са ясни не само заради разликата до 3-тия, но и заради факта, че Челси и Ливърпул не участват в евротурнирите. Засега имаме едно не лошо предимство, но следващите мачове, както и директният сблъсък, ще дадат отговор, на това кой ще е шампион, защото и за двата отбора по-тежките мачове са в първата част на полусезона.

sensea
01.01.2017 14:34

Безидейна игра и никаква фантазия пред наказателното поле...така се стига до равенство само ако не получиш гол ....

Chelsea_bs
01.01.2017 14:23

Хахаха едно и също всеки път като отнесе шамарите.