Италия и Бразилия с победи на старта

14:33
Италия и Бразилия с победи на старта
Започна мъжкият футболен турнир на Олимпиадата в Пекин. Отборите са разделени в 4 групи по 4 тима. По правило играят всеки срещу всеки, като за 1/4 финалите се класират първите два във всяка група.

Отборът на Италия победи Хондурас с класическото 3:0 в първи мач от груповата фаза на олимпийския турнир по футбол. Италианците показаха много по-добра игра от съперниците си и решиха мача още през първото полувреме, като отбелязаха две попадения. Резултатът в срещата беше открит от Себастиян Джовинко в 41-ата минута, а само три след това Джузепе Роси направи 2:0 за Италия. Акуафреска оформи крайния резултат в 52-ата минута с попадение от дузпа.
 
Бразилия успя да измъкне победа с 1:0 над Белгия, но не впечатли с показаното на терена, въпреки фигуриращите имена на Диего, Роналдиньо, Пато и Андерсон в стартовия състав. Единственото попадение в срещата отбеляза Ернанес в 79-ата минута, след като белгийците бяха останали с 10 човека. До края на двубоя и Фелаини успя да види червения цвят оставяйки своите съотборници с 9 човека.

Ето и резултатите от двубоите започнали в 12:00 часа:


Бразилия – Белгия - 1:0

Австралия – Сърбия - 1:1

Хондурас – Италия - 0:3

Япония – САЩ - 0:1.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация