Диего Коща се завръща в игра за Челси

20:07
Диего Коща се завръща в игра за Челси

Нападателят Диего Коща е готов да се завърне в състава на Челси за домакинството на закъсалия Хъл Сити в мач от 22-ия кръг на Висшата лига в неделя. Коста е възстановен от болките в гърба, заради които пропусна победата с 3:0 над шампиона Лестър Сити през миналия уикенд.

 

Бъдещето на испанския национал на "Стамфорд Бридж" изглежда несигурно, въпреки че той е водещ реализатор на тима в шампионата с 14 попадения. Коща получи примамливо финансово предложение от китайския Тянцзин и се появиха информации, че е поискал двойно увеличение на заплатата си в Челси, за да остане. Освен това, през седмицата той влезе в конфликт с член на треньорския щаб на занимание на отбора.

 

"Мисля, че неговото желание е да остане в Челси. Той е щастлив, че играе в отбора. Това е най-важното за нас. Не виждам никакъв проблем. Чух доста спекулации за Диего, но най-важното е, че той тренира добре през тази седмица, не чувства болки в гърба и може да се върне в игра. диего е важен футболист за нас. Когато е в добра форма, той винаги ще играе", заяви мениджърът Антонио Конте.

 

Италианският спец, обаче, не пожела да съобщи дали Коща ще започне като титуляр срещу Хъл Сити, което би било мач номер 100 в кариерата му за Челси. "Ще видите в събота. Не искам да давам жокери на нашия съперник. Надявам се, че той ще отпразнува 100-ия си мач за клуба с победа", ката Конте. Челси води в класирането с аванс от 7 точки пред Тотнъм и Ливърпул.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация