Клоп: Трудно е да правиш трансфери през януари

15:25
Клоп: Трудно е да правиш трансфери през януари

Мениджърът на Ливурпул Юрген Клоп се оплака от липсата на развитие по трансферните планове на Ливърпул за януарския трансферен прозорец.

 

Мърсисайдците загубиха с 2:3 от Суонзи Сити, като в този мач звездата в нападение Садио Мане отсъстваше заради турнира за купата на африканските нации, а най-добрият играч Филипе Коутиньо все още не беше навлязъл във форма след продължително лечение на контузия.

 

"Съвсем нормално е да ми задавате въпроса защо не сме привлекли никого. На вас ви изглежда, че е много лесно, но всъщност е доста трудно. Не че не искаме да го правим, но просто клубовете пускат трудно тези, които наистина могат да ни помогнат. Не става въпрос за пари, а за зимен трансферен прозорец", каза германецът.

 

"През януари е много трудно да се привличат добри футболисти, защото всеки те отпраща към лятото. На тях също ще им бъде много трудно, ако тръгнат да търсят сега заместник на звездата си. А ние искаме да привличаме само най-добрите за нас", добави Клоп.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

red_valio
24.01.2017 12:16

Ливърпул с наличните си футболисти трябваше да бие Борнемут, Суонзи и т.н. Явно на Клоп му трябва първо отличен психолог за футболистите , тъй като когато им се отвори шанс да се борят за първото място те започват с издънките. Явно трябва да им се създаде първо шампионски манталитет , за да си повярват и да ни направят най-накрая пак шампиони !!!

Magic_man1892
24.01.2017 15:31

То трябва да се пазаруват такива играчи.Челси взе Канте (шампион) ,Педро (няколко пъти), Коща и др. В Арсенал по същия начин(Озил,Санчес).Докато в Ливърпул с играчи като Кариус ,Вайналдум, Хендерсън и почти всички останали с изключение на Милнър не са били шампиони ,но на него му си личи ,че е бил част от шампионски състав.

sdw
24.01.2017 07:59

Има и силни отбори, които не играят ЛЕ или ШЛ, което си е идеална възможност за зимен трансфер. Ей го Модрич в Мадрид преди години *smile*

bengami
23.01.2017 20:30

Ми ако така продължи още две години и да не можем да купим тези които искаме, кво правим, а? Гризем нокти и си чешем пръсти ,аре по-сериозно, това не е никакво оправдание, като не става по този начин, търсиш втори, трети ако ли не, кретаме си в средата и нямаме претенции, не искаме ШЛ, не искаме титли и така. Какво значи не можем да вземем тези които ни трябват, та само те ли са варианти, да не би да има един нападател в света и край. Мислите ли, че до година като сме завършили извън 4-ката и сме станали обичайния заподозрян кандидат за титла от 26г. отбор и не плащаме пари нито за трансфери, нито за заплати някой ше умира да играе при нас. Клоп да използва блясъка и авторитета който има и да довлача който му трябва, да тръска джобовете на Бай Хенри, да се усмихва на кака Линда и тва е.

Kireto1232
23.01.2017 18:24

Трудно и аз мисля ,че ако няма играч който отговаря на стила ни ,няма смисъл да се взима на пожар ,а и кой отбор ще си продава титуляр зимата ,това само ние сме го правили с Торес и помниме как взехме най-големия провал в историята на Ливърпул ..