Челси взима Харт, ако Куртоа премине в Реал Мадрид

18:14
Челси взима Харт, ако Куртоа премине в Реал Мадрид

Мениджърът на Челси Антонио Конте е взел решение, че насочи усилията си към привличането на Джо Харт през летния трансферен прозорец, ако Тибо Куртоа реши да напусне „Стамфорд Бридж“ и бъде продаден на Реал Мадрид, съобщават британските издания.


През последните седмици има изключително много спекулации относно бъдещето на белгийския вратар, който е свързван с трансфер на „Сантиаго Бернабеу“.


Куртоа премина в Челси през 2011 година с трансфер от Генк, но след това игра три сезона под наем в Атлетико Мадрид преди да се завърне обратно на „Стамфорд Бридж“ и да измести Петър Чех от титулярното място.

 

Джо Харт през настоящия сезон играе под наем в Торино, но продължава да е собственост на Манчестър Сити.


Бъдещето на 29-годишния вратар ще бъде решено през следващото лято, тъй като италианският клуб не крие желанието да закупи изцяло правата му, но трудно ще извади желаната сума от страна на Манчестър Сити. Ливърпул също проявява много сериозен интерес към английския национал. Едно е сигурно, че Харт не влиза в плановете на мениджъра на „гражданите“ Хосеп Гуардиола и със сигурност ще бъде продаден през летния трансферен прозорец.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари