Без ЦСКА 1948 в търга за емблемата на фалиралия ЦСКА

08:23
Без ЦСКА 1948 в търга за емблемата на фалиралия ЦСКА

ЦСКА 1948 няма да може да участва в търга за емблемата на фалиралия ЦСКА. Условията за участие в наддаването са доказан произход на парите и превеждането им до пет дни след приключване на търга, информира "24 часа".

 

Това е вписано в закона и се отнася за умуществото на фалиралия ЦСКА. Това силно ограничава възможността за маневри. ЦСКА 1948 няма да може да участва, защото акциите му са собственост на сдружение с нестопанска цел и няма как да има сумата, която се изисква. Заради това други фирми, които искат да умастват, ще тралва да се пуснат с името си.

 

Заради участието в търга в момента в ЦСКА-София, който участва в Първа лига, са ограничени всички разходи, за да се гарантира, че сумата ще е налична и може да се плати. Най-ценното в имуществото на фалиралия ЦСКА е марката, която бе заложена в НАП и след това по неизвестен начин и пред Инвестбанк.

 

Там са и двете емблеми, регистрирани в Патентното ведомство. Другото са няколко парцела край Бяла, Варненско и село Железница, един автобус и няколко автомобила, които стават за скрап. Има също и използвани гащета и фланелки.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

j_mourinho
25.01.2017 13:18

Хахаха правят всичко възможно Литекс да вземе емблемата!Няма по-жалка страна от нашата вече тотално се убедих.

MU121
25.01.2017 12:40

Мафия

Betinfinity
25.01.2017 16:27

"... и след това по неизвестен начин и пред Инвестбанк", ха-ха - "неизвестен" извършител!!*joking*