Боримиров: Собственикът ме увери, че Левски е финансово обезпечен

18:36
Боримиров: Собственикът ме увери, че Левски е финансово обезпечен

Новият спортен-директор на Левски - Даниел Боримиров заяви, че не се страхува от трудностите новата му длъжност.


Борето заяви, че сърцето му е "синьо" и ще направи всичко възможно Левски отново да заприлича на себе си. Легендата допълни, че има уверението на собственика Спас Русев, че клубът е финансово обезпечен.


Боримиров тепърва ще води разговори и с Елин Топузаков относно зимната селекция на тима.


"Вчера се срещнах със собственика на клуба. Благодаря за оказаното доверие. Не съм разсъждавал много-много, когато ми предложи. Сърцето ми е синьо и искам Левски да заприлича на този Левски, който всички обичаме и сме свикнали да гледаме. Искам отборът да има успехи, както в България, така и на европейско ниво. Да, разговарях с Елин Топузаков. В неделя ще замина за Кипър при отбора и ще имам възможността да се запозная с всеки един от футболистите и да им кажа какви са моите очаквания към всеки един от тях", коментира Боримиров пред колегите от "Дарик Радио".


"Имам идея как да разговарям с футболистите, на които договорите им изтичат. Тези разговори са доста закъснели. Ще трябва да вземем компромисни решения", добави новият спортен директор на "сините".


"Тепърва ще говоря с Елин по темата за привличането на нови попълнения. Това няма да бъде на всяка цена. Левски ще разчита на класни чужденци. Предпочитам Левски да разчита на български футболисти и юноши. Това не означава, че имам нещо против чуждестранните футболисти, но летвата ще бъде високо вдигната."


"Имам уверението на г-н Спас Русев, че Левски е финансово обезпечен. Водят се разговори със спонсори. Аз вярвам на г-н Русев. Чакат ни добри дни относно нови спонсори. Не се плаша от предизвикателства", каза още Даниел Боримиров.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация