Ливърпул изхвърча и от ФА Къп, червените с трета загуба в рамките на седмица (видео)

17:10
Ливърпул изхвърча и от ФА Къп, червените с трета загуба в рамките на седмица (видео)

Отборът на Ливърпул отпадна от турнира за Купата на Футболната асоциация на Англия, след като у дома отстъпи на втородивизионния Уулвърхямптън Уондърърс с 1:2. Това бе трета поредна загуба за мърсисайдци в рамките на само една седмица. Преди три дни воденият от Юрген Клоп тим приключи участието си и за Купата на лигата на полуфинал срещу Саутхямптън.

 

Иначе за днешния мач Клоп направи доста промени в състава си. Той заложи предимно на футболисти, които досега рядко попадаха в сметките му. Домакините обаче се оказаха догонващи в резултата още в 50-ата секунда, след като Ричард Стиърман с точен удар с глава осигури предимство на вълците. 

 

В 41-ата минута Уулвърхямптън поведе с 2:0 след контраатака, приключила с гол на Андреас Вайман. Реакцията на феновете на Ливърпул не закъсня и мърсисайдци се прибраха на почивката под освирквания и викове "ууу".

 

В началото на втората част Клоп пусна в игра Филипе Коутиньо, който раздвижи играта на Ливърпул, но нищо повече. Все пак в 86-ата минута Дивок Ориги върна едно попадение за крайното 2:1 в полза на Уулвърхямптън, който се класира за осминафиналите.

 


Liverpool 1 - 2 Wolves - All Goals... by LiveFootball28

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Redbula
28.01.2017 20:28

Когато Коутиньо се контузи предричах слабата форма и тя дойде.Сега са без Мане и Коутиньо не до там във форма.Ето ви отговор на въпроса. Като се върне Мане и Коутиьо навлезе в добра форма Ливърпул пак ще мачкат

bacardy_breezer
28.01.2017 19:10

От последните си 8 мача във всички турнири (от началото на 2017) Пуул има само една победа и то с минималното 1:0 над Плимут. Като цяло след победата на Сити вместо да им дойде още самочувствие и да продължат да мачкат, формата им падна, и то РЯЗКО. Вярно, че играят силно със силните, но това е крайно недостатъчно за отбор, целещ се в трофеите.

Wolf1
28.01.2017 18:54

Какво става с Пул? Много им падна формата.

Redbula
28.01.2017 18:49

Дано да се върнете ама след мача с-у Челси *wink* да ви хванем докъто сте още топлички *wink*

Amateur2018
28.01.2017 17:30

Доста резерви е имало днес на терена, но въпреки всичко не вярвам, че това е единствената причина втородивизионен отбор да те поведе с два чисти гола на собствен терен. Два много звучни шамара за Ливърпуул само в тамките на 3-4 дена. И докато отпадането за К1К не е голямото чудо поради неважността на трофея, то отпадане от ФА Къп си е сериозно нещо.

Mesut_Ozil11
28.01.2017 17:22

Горе главата момчета проблема ви явно е психологически дано се върнете към правия път. *smile*