"По-добре три загуби в три различни турнира, отколкото три загуби в една надпревара"

16:08
"По-добре три загуби в три различни турнира, отколкото три загуби в една надпревара"

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп вярва, че неговият отбор може да победи лидера Челси в утрешното дерби на "Анфийлд". Мърсисайдци са в серия от три поредни домакински загуби във всички турнири, а при неуспех утре ще изостанат на 13 точки зад лондончани. Според германеца негативната серия обаче няма никакво отношение към утрешния двубой, в който почти всички отбори от Висшата лига ще стискат палци за Ливърпул.


"Много отбори в лигата ще бъдат на наша страна в утрешния мач и искат ние да победим. Това не се случва често. В Челси вършат страхотна работа, въпреки че отпаднаха от "Кепитъл Уан Къп" преди нас. Дори и да бяхме спечелили последните десет мача, това нямаше да означава, че е по-вероятно да победим Челси. Трябва да се опитаме да спечелим трите точки. Ако те загубят тук и спечелят останалите мачове, вероятно ще са шампиони. Сините са в добра форма. Това означава нещо, но не всичко. Ние загубихме няколко срещи, които трябваше да спечелим. Направихме толкова много грешки и пак сме на четвърто място. Има много по-лоши неща по света", коментира Клоп.


"Загубихме три домакински мача в три различни турнира. Но това е по-добре от три поражения в един турнир. Важно е да градим върху добрите неща. Трябва да се борим да завършим на възможно най-добрата позиция във Висшата лига или да кажем, че сме се провалили отново и през следващия сезон да се пробваме с нови играчи и мениджър? Наистина мисля, че трябва да опитаме да направим най-доброто на базата на това, което сме изградили досега. Да останем позитивни, няма причина за друго. Това ще ни помогне срещу Челси", каза още немският специалист.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

MaLkO_LuD94
30.01.2017 17:35

Се едно да е по-добре да отпаднеш от 3 турнира вместо от 1 *erm*

Terry1994
31.01.2017 11:34

И аз това си помислих но все пак първенството е най-важно за всеки отбор.