Тери: Надявам се повече да не помириша терен през този сезон!

12:36
Тери: Надявам се повече да не помириша терен през този сезон!

Капитанът на Челси Джон Тери изненадващо заяви, че се надява да не играе този сезон. Договорът на бранителя изтича през лятото и по всяка вероятност той ще се раздели с клуба.


"Преди всичко отборът лети и играе невероятно. Понякога има ситуации, в които няма какво да направиш. Започнах първите четири мача от сезона, но после се контузих. Загубихме от Ливърпул и Арсенал, а мениджърът питаше колко дълго време ще отсъствам", коментира Тери пред БТ.


"После постигаме 13 поредни победи, аз се връщам във форма, но не мога да намеря място в отбора. Като играч е трудно да го приемеш, но се налага. Когато имаш мениджър като Конте, който винаги е бил прям с мен от първия ден, трябва да го приемеш. Той ми каза, че няма да ме върне обратно в състава, защото момчетата играят страхотно, отборът лети."


"Наистина го мисля. Честно - надявам се да не играя повече този сезон, което ще означава, че отборът продължава да печели. Можете ли да чуете това от играч, който е тук 5 години? Не мисля така. А от такъв, който играе, но мрънка всяка седмица? Аз не съм се оплакал нито веднъж."


"Тренирам здраво, това се налага. Правя нещата по правилния начин, защото обичам и уважавам клуба. Челси е бил толкова добър с мен през годините."


"Надявам се да се върна тук след една, две години. Нямам представа кога ще се случи. Искам да изкарам треньорски курсове, за бъда посланик на клуба. Когато мисля за Челси се сещам за Лампард, Ашли Коул, Дидие Дрогба", добави Тери.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

CFC_H_A_Z_A_R_D
01.02.2017 20:46

Такива ИКОНИ ще липсват на футбола когато останат лакомиите които със един що годе добър сезон се мислят вече за големи звезди и се плащат за тях по 60,70 млн. това са туристи и курортисти господа.Тери,Лампард,Джерард,Тоти,Де Роси,Малдини,Касиас,Иниеста,Шави,Ройс,Буфон,Киелини това са хора готови да потъпчат достойнството си за емблемата.Иначе наистина бройката за вземане на медал от ВЛ е 5 мача така през сезон 2014-2015 Андре Шурле си взе медала от ВЛ понеже имаше мачовете макар да бе продаден.

sensea
31.01.2017 18:09

Тери е велик ! Не само като играч , но и като човек ! Прав е . Никога няма да чуеш от легионер ,че се радва да не играе , защото другите са в топформа !!! Това може да го каже само човек - до болка предан на своя клуб !! Поклон пред Тери !!!

Vakerio
31.01.2017 16:25

с италиянските трениори е така -не гледат никои кои си и какьв си -Тоти да не е по малко от тоя? затова са признати навсиакьде - ще чака момента ,ако не ,пак ще чака !!!!!!

sa6etoo
31.01.2017 13:08

Спокойно ще влезеш в още поне 5 мача за да може ако станем шампиони да получиш медал и да вдигнеш титлата за последно! Ще бъде един мечтан завършек на една невероятна кариера!

sa6etoo
01.02.2017 10:37

Всъщност си прав да, вярно, че вече бройката е 5 мача. *lol* Ами значи остава само да спечелим титлата за да я вдигне!

nikshan11
31.01.2017 22:24

То той мисля,че си ги навъртя от няколко сезона се дава медал на 5 участия,а не на 10 както беше преди 5,6 години.. *lol*