Гуардиола: Титла? Челси е отборът, който може да я изгуби

15:28
Гуардиола: Титла? Челси е отборът, който може да я изгуби

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола смята, че единствено Челси може да загуби титлата, ако допусне сериозни грешки до края на сезона. Испанецът не вярва, че конкурентите на лондонския отбор са способни да го догонят в оставащите кръгове.


„Изоставането ни от Челси е твърде голямо“, коментира Пеп. Манчестър Сити е на 10 точки зад лидера.


„Единствено Челси може да загуби титлата във Висшата лига. Не мисля, че ние или някой от другите отбори е в състояние да им окаже по-голямо напрежение. Грешка е да мислиш за Челси, когато си на 10 точки зад тях. Трябва да мислиш върху това как да печелиш мачовете си. Ние победихме Уест Хям, но трябва да продължим да се представяме по същия начин“, добави мениджърът на „гражданите“.


„За да се класираме в Шампионска лига и да се борим за добро класиране до края, трябва да направим добра поредица от победи, защото иначе ще бъде невъзможно. Вижте колко загуби има Челси в последните им 16 мача. Те няма да допуснат 4-5 поражения в оставащите срещи до края на сезона. Ние трябва да спечелим нашите мачове. След това да гледаме дали съперниците ни печелят, или не. Ние не мислим за големи цели в момента, защото изоставаме твърде много.“

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

CFC_H_A_Z_A_R_D
02.02.2017 21:20

Браво този път ти стискам ръка понеже си призна,че реалната ви цел е място в топ4.Обаче както си е тръгнало и там няма да сте хвани там една ЛЕ поне там имате някакъв теоретичен шанс да стигнете финал.