ЦСКА 1948 представи нов спонсор

16:43
ЦСКА 1948 представи нов спонсор

"Следим изкъсо какво се случва с емблемата. Когато имаме някаква яснота дали ще има търг и какви ще са параметрите, ще го обсъдим и ще бъдете информиране", заяви оперативният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов, на пресконференция по случай подписването на договор с нов спонсор.

 

"Още вчера беше входирано писмо в Министерството на спорта. Надяваме се да осъществим среща с министър Дашева, в която да разговаряме за краткосрочни и дългосрочни взаимоотношения за стадион „Българска армия”, коментира още той за амбициите на ЦСКА1948 да играе на стадион "Българска армия" и да вземе емблемата на старото дружество.

 

По отношение на нападките от страна на административния директор на ЦСКА-София Милко Георгиев, Гьонов заяви: "Не съм запознат с това какво е казал господинът, а и да бях, не искам да коментирам, още повече него. Аз не мога да разбера за какъв град говори. Целият управителен съвет и ръководството сме от София. Израснали сме на стадион "Българска армия" и не мога да разбера този коментар какво цели".

 

"Съвсем скоро ще има среща на всички собственици на клуба, като всеки човек, който е фен дали на клуба, дали на футбола, ще може да се присъедини и да стане собственик на клуба. Не пускаме акции, а просто всеки ще може да стане член и да има равноправен глас с всеки", добави още Гьонов.

 

Договорът ЦСКА 1948 е с букмейкърската къща ЕФБЕТ. В него са засегнати клаузи, които са печелене на А окръжна, печелене на В група и Б група. Крайната цел е влизане в А група, като след това договорът ще бъде преразгледан и евентуално преподписан.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация