BBC: Бербатов се отказва от футбола

18:48
BBC: Бербатов се отказва от футбола

Звездата на българския футбол Димитър Бербатов обмисля да сложи край на професионалната си кариера, съобщава журналистът от "BBC" Саймън Стоун. Голмайстор номер 1 историята на националния ни отбор на няколко пъти в последните месеци изрази желанието си отново да заиграе в Англия, но до момента така и не се стига до трансфер.

 

За последно Бербатов игра в гръцкия ПАОК, но напусна отбора след края на миналия сезон. Според Стоун бившият играч на Манчестър Юнайтед, Тотнъм и Байер Леверкузен вече обмисля варианта да сложи край на кариерата си.

 

Според информацията, 36-годишният Бербатов има варианти да продължи да играе в Китай или САЩ, но това не му е по вкуса.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

alePSG
08.02.2017 11:06

Добре ве Мите голф ли ще играеш или на лап топа ще стоиш. Поне си доиграй в Пирин или ЦСКА. Нещо не разбирам мисля аз...

sensea
07.02.2017 20:04

Абе Бербо ! Моите уважения , но защо разкара китайчетата като ти дойдоха есента на крака ? Англия та Англия. Гледаш ле мачовете там ? Мислиш ли че някой тренер ще играе с 9 полеви играчи за да стоиш ти в малката пеналта и да чакаш топката да ти кацне на главата ? А дори да решиш да не играеш "Гюме" ще надбягаш ли младите зверове , които се борят със зъби и нокти за да се докажат във ВЛ и Чемпианшип? За мен най достойното нещо е да кажеш край !!...и да останеш в спомените ни като последния успешен БГ футболист ! Дано бъдещето роди още мтого български играчи като теб !!