Конте: Срещу Бърнли ще ни е по-тежко, отколкото срещу Арсенал

16:12
Конте: Срещу Бърнли ще ни е по-тежко, отколкото срещу Арсенал

Челси ще има много по-тежък мач в неделя, отколкото е бил този срещу Арсенал, макар и спечелен с 3:0. Срещата с Бърнли утре изправя "сините от Лондон" срещу отбор, който се намира в много добро състояние, предупреждава мениджърът им Антонио Конте. Италианецът добави, че си е взел малко домашна работа и е подготвил някои статистики преди мача.


"Те наистина са много добри у дома си. Ако се направи класиране на домакинските мачове, те са на 3-о място в класирането заедно с Челси и Тотнъм, които са първи и втори, заяви Конте пред медиите.


За момента Бърнли има спечелени 29 точки в първенството, като 28 от тях са на стадион "Търф Моор", като са паднали у дома единствено в първия кръг от Суонси, както и от Арсенал през октомври и от Манчестър Сити през ноември.


"Това е много сериозно постижение и ние ще се съобразим с него. А и във всеки от тези мачове, стилът им е един и същи. Борят се много, играят много с дълги топки и налагат голяма преса, когато другите владеят топката."


След като са взели четири точки от мачовете си с Ливърпул и Арсенал, играчите на Челси са длъжни да защитят постижението си и лидерската позиция и срещу Бърнли. "Знам, че е много трудно да се направи, защото това са три мача за седем дни. Важно е да имаш поне три почивни дни, а и да се видиш със семейството си като хората. И след това да се върнеш за мачовете освежен", добави италианецът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sensea
11.02.2017 16:19

Ако ще гоним титла - такива мачове трябва да ги вземаме !