Челси предложи на Лампард да се завърне в клуба

17:05
Челси предложи на Лампард да се завърне в клуба

Челси иска Франк Лампард да стане посланик на клуба, след като той официално сложи край на състезателната си кариера преди седмица.


Лампард, който игра за Манчестър Сити и Ню Йорк Сити, след като напусна Челси през 2014 година е готов да се завърне на „Стамфорд Бридж“ след 13 успешни сезона за отбора.


От Челси са предложили на бившия английски национал ролята на посланик на първия отбор, което ще му помогне да изкара необходимия треньорски лиценз.


В същото време мениджърът Антонио Конте е поканил Лампард да се включи в някои от тренировките на отбора и да участва като част от неговия екип.


Лампард обаче ще трябва да вземе решение, защото той е желан от Футболната Асоциация на Англия, която му предлага работа с младите от академията на „Сейнт Джорджс Парк“.


Лампард може да стане поредният бивш футболист на Челси, който се завръща в клуба и започва работа при новия мениджър Антонио Конте. Това вече сториха Карло Кудичини, Пауло Ферейра и Енрике Иларио.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

TheHeavenMakers
12.02.2017 00:49

Ако може това да се нарече трансфер , то той би бил най силния в новата история на Челси , погледнато в дългосрочен план.

Pechenqgata
11.02.2017 18:27

Много достйно, Франки е иконата на този клуб, заслужил го е !