Гуардиола: Разликата с Челси е прекалено голяма

11:41
Гуардиола: Разликата с Челси е прекалено голяма

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола призна, че изоставането на небесносините след лидера в класирането Челси е "прекалено голямо". Късно снощи Сити победи с 2:0 като гост срещу АФК Борнемут и е на осем точки след сините от Западен Лондон.

 

"Разликата е прекалено голяма. Челси не спечели срещу Бърнли, но се представи солидно. Трудно се създават голови положения срещу тях. За нас е важно да се съсредоточим върху нашата игра. В последните двубои представянето ни е доста по-силно. Разликата между втория и шестия в класирането е много малка. Започнахме мача с Борнемут като пети, а сега сме втори в класирането. Всички имат шансове, само един мач може да промени ситуацията", коментира Гуардиола след победата на Сити срещу Борнемут.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Kalinski88
14.02.2017 13:29

Нито съм критик нито съм фен на Гуардиола , но забелязвам, че когато печели мачовете статиите за него са с 0 коментара. Ако загуби мач тук се изреждат една сурия "разбирачи" дето още са с бебешкия мъх и само плюят по човека без да му дадат шанс. Нека поне видим края на сезона. Нима Вие очаквахте требъл ? И Конте го плюхте " това да не му е Италията..." пък сега стана велик. Колко лесно си променя мнението тълпата от овце.