Модрич: Благодаря на Господ, че утре Марадона няма да играе

14:54
Модрич: Благодаря на Господ, че утре Марадона няма да играе

Халфът Лука Модрич е щастлив, че утре на "Бернабеу" Наполи ще гостува на Реал Мадрид без най-великия футболист в историята си - Диего Марадона. "Марадона е един от най-големите в историята на футбола. Благодаря на Господ, че той няма да играе", заяви хърватинът на пресконференция днес.


Двата тима излизат в първи осминафинал в Шампионската лига. "Този турнир е много хубав и е като цяло е по-различен за нас. Очакваме страхотна атмосфера по трибуните, продължи Модрич. - Готови сме! Намираме се в добра форма, след като спечелихме последните си два мача. Наполи обаче също е в силна серия и като цяло се представя много силно. Италианците не са опасни само в средата. Ние обаче сме домакини и трябва да започнем на високо ниво още от самото начало и най-важното е да не допуснем попадение. Забравихме случилото се срещу Селта, а и сега това е различен турнир".


Бившият играч на Тотнъм отчита, че се е развил много след идването си в Мадрид: "Изиграх над 200 мача за Реал и това ми помогна да израсна като футболист".


По време на днешната тренировка Модрич получи лека контузия, но обясни, че няма нищо сериозно и ще може да играе в сряда. Двубоят започва в 21:45 часа.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация