Боримиров: Левски върви към добро!

19:37
Боримиров: Левски върви към добро!

Новият собственик на Левски Даниел Боримиров коментира всичко най-интересно, което се случва в клуба. Бившият футболист на "сините" заяви, че тимът ще се бори за първото място в шампионата.


"Искам да благодаря на собственика на Левски, а това ме задължава да дават още повече от себе си с душа и сърце за Левски. Левски върви към добро. Искам да правим малки стъпки, а не големи крачки, за да не се подхлъзнем и да надграждаме, това което правим", коментира Даниел Боримиров, пред "Дарик".


"Мисля, че по този начин запазваме името на нашия патрон и мога да дам много примери в Европа, как стадионите се преименуват, тъй като живеем в такова време, когато парите са много важни, не виждам защо нашия стадион да се нарича Vivacom Arena - Георги Аспарухов", добави още той.


"Очаквам Левски да стартира с победа, която да зарадва нашите многобройни привърженици, Левски ще се бори за първото място, ще се опитаме да притискаме Лудогорец, ще бъдем в това отношение отбор, който да им създава конкуренция, доколкото успеем. Лудогорец разполага с дълга резервна скамейка, но ние сме Левски", коментира шефът на "сините".


"Ние трябва в следващите няколко години да погасим задълженията си, и после да видим един обновен Левски. Искам Левски да е добре не само в България, но и да се представя добре в евротурнирите", допълни още той.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Superbia
15.02.2017 13:57

Сигурен съм, че е към добро - сега освен една част от феновете, и част от клуба е на едно съмнително лице, намиращо се в държава без депортация... Съвсем го втасаха в Левски...