"Слаб, слаб, слаб, много слаб Лудогорец"

08:49
"Слаб, слаб, слаб, много слаб Лудогорец"

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев бе силно разочарован от загубата с 1:2 от Копенхаген в първия мач между двата тима от 1/16-финала в Лига Европа. Той призна, че разградчани са били много слаби в тази среща, а според него причината за това е липсата на игрови ритъм. Въпреки всичко босът вярва, че "орлите" имат своите шансове в реванша и със сигурност след тази загуба той няма да променя философията на клуба.

 

"Слаб, слаб, слаб, много слаб Лудогорец. Отдавам това на голямата пауза. След нея трудно се влиза в игрови ритъм. За съжаление не можахме във важен мач да влезем така, както трябва. Това не е Лудогорец. Надявам се другата седмица да изглеждаме по съвсем различен начин. Това е работа на треньорите. Смятам, че в Копенхаген можем да постигнем победа, а дали ще се класираме, ще зависи от резултата", каза Домусчиев.

 

" Копенхаген е много сериозен отбор, сред 20-те най-добри в Европа. Той е много добре подготвен тактически и виждате, че и физически ни превъзхождат. Българските тимове винаги играят трудно срещу шведи, датчани и отбори с такава физика. Може би само последните 20 минути бяха наши. Само тогава до някаква степен доближавахме нашата игра. Да се надяваме в реванша да изглеждаме различно. Трябва да си вземем поука от този мач и да се подготвим добре и да играем нашата си игра. По принцип Лудогорец не прави разлика дали играе у дома или навън. Имаме шансове да победим и трябва да играем за нашата чест, да играем на кръв", добави босът.

 

"Смятам, че този мач е изключение. Опитваме да поддържаме нашия стил и няма да се отклоним от него. На всеки отбор може да се случи да сгреши. Видяхте какво стана с Барселона, с Арсенал… На всеки един отбор може да се случи да не влезе добре в даден двубой и това да не е неговия мач. Това не значи, че ние ще променим нашата философия. Дали имаме вариант "Б", това трябва да питате треньорите. Мисля, че ще го видите в Копенхаген", убеден е бизнесменът.

 

"За нас приоритет е спечелване на титлата в България и нов пробив в евротурнирите. Лига Европа освен престиж не ни носи нищо. Има какво да надградим и тоав е ясно. Дори и да стигнеш върха, сигурно има и по-висок връх. Има какво да се прави, но няма да го кажа пред вас", сподели още шефът на разградчани.

 

"Според мен мачът днес тръгна зле. Може би не бяхме добре подготвени за него. Колкото и да знаехме, че противникът е силов отбор, друго е да се сблъскаш с него. Съдията също пусна по-свободна игра, което не бе в наша полза. И треньорът на датчаните каза, че проблем е липсата на игрови ритъм. За съжаление това е жестоката истина - ритъмът се нарушава през зимата и това води до лоши резултати. Такива отбори винаги са били неудобни за Лудогорец. Помните какво стана и срещу Черноморец (Одеса). Ние обаче залагаме на красив и атрактивен футбол и няма да променяме нашия мироглед", завърши Домусчиев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

zlobar4o
18.02.2017 08:22

В реванша да пусне жуао пауло вместо мисиджан и кейшеру вместо вандерсон и нещата ще тръгнат нали гледат моментната форма УЖ треньора заложи на състава който му носеше успех миналата година ... Кафу много слаб ако пак е така на реванша да го смени с кишеда не може да се залага на имена които не са във форма . Иначе малшанс лудогорец са по добри ранен гол и лош подбор на играчи от треньора !

kabela91
17.02.2017 19:53

Копенхаген са 57ми в ранкинглиста на УЕФА a Лудогорец са 59ти

d3_
17.02.2017 11:56

Тука съдиите не ти играят по свирката нали ?