Пике: Готови сме да умрем на терена за Луис Енрике

10:59
Пике: Готови сме да умрем на терена за Луис Енрике

Защитникът на Барселона Жерар Пике заяви, че футболистите от състава твърдо подкрепят старши треньора Луис Енрике.


Енрике беше освиркан от публиката на "Камп Ноу" след драматичната победа с 2:1 над слабака Леганес в Примера дивисион в неделя вечерта.


"Всички играчи сме готови да се борим до смърт за Луис Енрике. Винаги сме били на негова страна и очакване и феновете да ни помогнат. Ще направим всичко възможно. Все още се състезаваме на три фронта, макар че в Шампионската лига ще бъде много, много трудно. Но трябва да вярваме, та ние сме Барселона", коментира Пике.


"Не мога да разбера освиркванията, явно става въпрос за къса памет. Когато Луис Енрике дойде, ние бяхме много зле. Той свърши много работа и за две години под негово ръководство спечелихме 8 титли от 10 възможни. Вярно е, че от месец и половина не показваме обичайната си игра. Но съм убеден, че треньорът и неговият щаб мислят как да излезем възможно най-скоро от тази ситуация", допълни Пике.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Kalinski88
21.02.2017 19:54

С една малка поправка... мача на Реал е утре. Уинър така и не направи опция да редактираме коментарите си.

Kalinski88
21.02.2017 19:05

Отук насетне можем да се надяваме Реал да бърка в Примера, но това е малко вероятно. Във форма са и си взимат мачовете. Довечера навярно ще зашият добре Валенсия.
Колкото до реванша с ПСЖ - ако халфовете осъществят добра връзка с триото отпред то шансове имаме. Барса може да вкара 4-5 гола на всеки. ПРоблема ще е психологически заради това , че са догонващи и няма време да се мотат. Защитата допусне ли гол и всичко приключва. Барселона е побеждавала с 4:0 всеки гранд в Европа. Защо не и сега ако отбора се вдигне духом ? Аз вярвам който иска да цъка минуси и да се подиграва. Това е Барселона - формата е временна. Класата знаете...

Kalinski88
21.02.2017 18:58

Пике е прав. Трябва да се покаже уважение към треньора и вместо да се упреква всички да се размърдат малко.Момента за смяна на треньор е неподходящ а и малко след дъжд качулка.
Другото което е , че много от играчите нещо ги мързи.Срещу ПСЖ видях отбор които всякаш играеше насила без капка желание още докато излизаха на терена 11-те. Бускетс този сезон е изключително мързелив. Тичка рехаво не помага в защита. Бърка много пасове. Да не кажа направо мърда. Гомеш пък е сбъркал професията. Това за мен е фалшив футболист които има Европейска титла във визитката си, нареждайки се до имена като К. Роналдо например. Сержи Роберто не се чувства комфортно и няма как да замести Алвеш които тичаше като луд и даваше адски много асистенции на Меси. Сержи е паника и притиснат ли го леко и гола е налице. Масчерано бе контузен. Иниеста не навлиза във форма и той след контузията. Ракитич не е Ракитич от сезон 2014/2015. Арда въпреки добрия сезон седи на пейката незнаино защо.
За мен проблема е комплексен и вината не е само в неопитния Енрике. Играчите не се раздават.

Barca_Kahn
21.02.2017 19:08

То тези които се раздават Арда и Денис Суарес търкат пейката за сметка на такива като Гомес и Ракитич който е неузнаваем този сезон.

sensea
21.02.2017 16:22

Вместо да мрат по терена , по добре да се стегнат и да заиграят , че последните седмици не приличат на себе си...

lilikoli
21.02.2017 15:55

Феновете на Барса и Реал са най-големите неблагодарници. При 1-2 лоши мача и айде целия отбор и треньора да се махат, освирквания по трибуните и кво ли не.Един истински фен подкрепя отбора си и в трудните времена

Barca_Kahn
21.02.2017 18:35

Как да подкрепяш някого, който допуска една и съща грешка мач след мач ? Все едно феновете на Арсенал да подкрепят Венгер и методите му ми то писва. Енрике разчита само и единствено на гения на МСН и няма никаква тактика, когато играта им не върви ни разкрива всеки.