Боримиров: Сега ще се разбере кой обича Левски

10:38
Боримиров: Сега ще се разбере кой обича Левски

Даниел Боримиров увери, че въпреки сътресенията в гранда Левски, футболистите са получили всичко дължимо от ръководството. Спортният директор призова феновете да подкрепят отбора в съботния мач с Локомотив Горна Оряховица на "Герена" (от 17:30 часа).


"За съжаление футболът е изместен от фокуса... Очаквам и се надявам хората, които обичат и милеят за Левски, да дойдат и да подкрепят любимия си отбор в събота. Само така ще разберем колко сме единни и кой колко милее за клуб като Левски", заяви пред "Меридиан мач" Боримиров.


Директорът призна, че настроението в отбора не е добро, а това е логично предвид несигурността около Левски след оттеглянето на Спас Русев. "С Топчо вдигаме футболистите. Не мога да кажа, че настроението е добро, защото всеки футболист вижда какво става, чете вестници. Вярвам, че те са професионалисти и ще отсяват нещата. Те трябва да знаят, че работата им е на терена. От финансово естество няма какво да се притесняват. Всичко им е платено", добави бронзовият медалист от САЩ'94.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация