"Наско и Мъри могат да оправят Левски за много малко пари"

11:35
"Наско и Мъри могат да оправят Левски за много малко пари"

Бившият конституционен съдия и бивш председател на Управителния съвет на Левски Георги Марков коментира нажежената обстановка в клуба след слабите резултати в първенството и най-вече след сътресенията в ръководството и оттеглянето на Спас Русев. Марков именно преди месеци представи Русев като "фин човек" и сега сподели мнението си за изненадващото решение на бизнесмена да се откаже от акциите си в Левски.

 

" Левски си е загубил идентичността. За Спас Русев - наистина е фин човек и браво, че се съгласи. В днешно време да поемеш клуб като Левски е трудно, защото нито протестърите имат идея как да се управлява България, нито феновете знаят как да управляват клуба."

 

"Спас Русев е обезпечил финансово Левски. Левски е преживял драматично комунизма и не може да го хвърлиш като носна кърпичка, казвам на Русев да си вземе обратно акциите."

 

"Също така ще му кажа на Русев да спре да слуша псевдолевскари и комплекасри - върни Наско Сираков, виж как играеше отбора през 2005 година, върни и Мъри Стоилов, няма място за комплекси сега. Дълговете не ги е натрупал Спас Русев. Той ми каза декември, че няма да допусне това, което се случи в ЦСКА. Който е натрупал дълговете, да си отговаря пред органите."

 

"Песимист съм, казах му първоначално на Русев да не се захваща с Левски, защото има различен начин на живот и е далеч от родната действителност. В Левски в момента се говори за акции, за дългове и затова феновете са прави, защото в момента няма идентичност. Наско и Мъри могат да оправят Левски за много малко пари, Деко го взехме от Шумен за само 10 хиляди евро."

 

"Футболът стана политика, неслучайно всички президенти и крале ходят по големите първенства", завърши Георги Марков в предаването "Събуди се".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

celtic
26.02.2017 21:19

Аз пък мога да ви оправя без пари..само ми се нагъзете....АМАМ от ОПРАВЯЧИ в България..........

wengerout
26.02.2017 13:05

Да не говорим пък за самите футболисти...За какво се вземат чужденци по принцип? Да вдигнат нивото, до колкото знам аз. Какво ниво вдигат нашите чужденци, че не мога да разбера. Отново само в Лудогорец може да говорим за качествени чужденци, но отбори като Верея и всякакви измислени путки майни, които събират по 500 човека публика, да вземат чужденци е смешно. Нима няма момчета от Стара Загора, от школата, които да играят? Нима са по-слаби? За къде по-слаби? В Европа ли играят, мамка му стара? Купи ли печелят? Какво става, за какво ниво говорим, че българите да не могат да го стигнат? В Левски отново говорим, че с българи няма да стане. Кое да стане? Какво е станало при Левски в последните 7 години? Европа ли, какво е станало, което българчетата да не го направят?
Ама и то не е само да се казва, че младите били слаби и никога няма да им се даде шанс, а да се инвестира в тях. Не да строиш бази за милиони за националния отбор, който вече така или иначе е достигнал пика си, а за децата нищо. И после се оплаквай, че били слаби. Ама колкото и да са слаби, от това няма на къде повече. Нито публика има в България, нито нещо съществено се печели, нито нищо. Само един отбор, който може да иска чужденци, за да се представи по-добре.Другите и да нямат отбори въобще, никой няма да забележи.
Но нали трябват да се вземат огромни комисионни от тези мангали, докарани от Папуа Нова Гвинея и Хондурас.
Картинката е изцяло объркана в родния футбол и може да се пише до утре, защото няма едно правилно нещо, едно нормално нещо, просто няма. Няма и да има ако се продължава така. А вие си коментирайте тука, кого закрили, кой бил Литекс и кой бил отборът на дпс...

Messiah
26.02.2017 14:08

Последният да влезе и да затвори вратата! То верно си прав, че може да се коментира до утре, ама нема кой да те чете, чиче!

wengerout
26.02.2017 12:56

В управата на Лудогорец, не знам да има и един бивш футболист или треньор...Ама се справят прилично, майка им стара.... Голям трън са в очите на всички, но там хората, които работят са бизнесмени. Имат други компании, занимават се с други неща, маркетинг специалисти, финансови специалисти и т.н. Хората знаят как се работи в бизнес среди и го прилагат във футбола, което е същото. Клубовете са едни бизнес институции. Но останалите отбори, щото са по-умни въртят едни и същи курви години наред, щото видиш ли Гонзо със сигурност е по-умен от Петричиев и Гонзо въртял ли въртял хиляди успешни бизнеси....

wengerout
26.02.2017 12:53

А те Левски колко го оправяха, и Гонзо го оправи, и Топчо го оправи, и Люпко, и още много знайни и незнайни герои... Със стари курви, нов бардак не се прави.
Футбол в България НИКОГА няма да има. Или поне няма да има, докато тези всичките, които го управляват сега не изчезнат. Няма една друга държава, където футболът е развит, която да дава роли на бивши футболисти, само защото са ритали за клуба преди години. От всяко дърво свирка не става. Не може, само защото е играл и вкарал на ЦСКА преди 10 години, да го направиш директор. Къде го има това??? И тези нещастници от 94-та се набутаха по отбори и БФС и ебават майката, крадат и не правят нищо. Бил футболист, значи ще стане за треньор...Що за простотии?? Венгер да не е играл в Арсенал? Моуриньо да не е играл в Челси и Реал?? Най-големите треньори, с едно две изключения, дори да са играли футбол, нито са играли за отборите, които ръководят, нито са били кой знае какви легенди. Ама в България футболист ли си, то работа ти е гарантирана, докато не умреш след това, щото си на тоя и на оня приятелче. То не бяха маркетинг директори, не бяха спортни директори, финансисти, ебахти майката...Човек ще каже, че в България футболистите са най-умни. След футбола всички слагат вратовръзки, костюми и едно куфарче, и вече са готови бизнесмени. Онзи ден слушах пак някой дърт педераст да говори как натрупал опит в управлението вече...Абе малоумници, вие пет приказки не можете да кажете на нормален български, какви мениджмънти, какви маркетингови специалисти, какви президенти...Може ли да сме толкова скапана държава не знам....
Една жаба, когато я сложиш във врящ казан, ще изскочи веднага, но ако я сложиш в казан със студена вода и започнеш да усилваш температурата, ще се свари до смърт. Същото сме и ние...От години тоя тумор, наречен български футбол се разраства, няма сериозни сътресения и ние търпим, и търпим, докато не умре напълно. Но аз мисля, че вече е умрял....

sensea
26.02.2017 12:11

Което не става с пари - става с много пари.....а номера с малкото пари вече го гледаме 10 години