Реал с впечатляващ обрат в дома на "жълтата подводница" (видео)

00:05
Реал с впечатляващ обрат в дома на "жълтата подводница" (видео)

Реал Мадрид записа изключително важна победа в борбата си за титлата в Примера дивисион. Възпитаниците на Зинедин Зидан спечелиха с 3:2 на "Ел Мадригал" срещу Виляреал, въпреки че до 56-та минута изоставаха с 0:2.


Главен арбитър на двубоя от 24-я кръг бе Хесус Жил.


Домакините изиграха много добро първо полувреме, в което пропуснаха 2-3 прекрасни възможности за гол. “Жълтата подводница” държеше повече топката и имаше доста опасни атаки пред вратата на Кейлор Навас.


Именно костариканецът спаси страхотен удар на Марио Гаспар в 11-та минута. “Кралете” отвърнаха с пропуски на Бензема и Роналдо, а най-доброто положение за тима бе в 24-та минута. Марсело центрира отляво, а Бензема се пребори със защитник и стреля с рамо отблизо. Серхио Асенхо обаче спаси с котешки рефлекс. Малко след това Асенхо, който има 81.9% успеваемост при спасяването на ударите, се контузи и бе заменен.


До края на полувремето Виляреал като по чудо не вкара. Първо удар на Дос Сантос в 29-та минута облиза страничната греда. Малко преди края на първата част Кастийехо засече от движение прострелно центриране отдясно, но топката мина над гредата.


Реал се опита да осъществи натиск в началото на втората част, но Роналдо и Бензема отново не бяха настроили мерника си. Така се стигна до 50-та минута, когато след разбъркване в наказателното поле на гостите топката попадна на волето на Тригерос. Халдът с отсечен удар остави Кейлор Навас без шансове - 1:0 за Виляреал. Така Тригерос единствен от цялата Ла Лига вкара и на Атлетико и на Реал този сезон.


Само 6 минути по-късно “Жълтата подводница” пак торпилира Реал. Бруно Сориано изведе Седрик Бакамбу сам срещу Кейлор Навас и нападателят хладнокръвно реализира за 2:0. Това беше първи гол на Бакамбу от октомври насам, като по този начин прекрати серията си от 13 мача без попадение.


Реал можеше да намали много бързо. В 61-та минута Бензема центрира отдясно, а Роналдо с перфектен удар от воле с левачката разтресе страничната греда. Гарет Бейл обаче нямаше прошка в 64-та. Карвахал центрира от дясното крило, а уелсецът с глава не сгреши - 1:2. Малко след това Кристиано отново опита късмета си с левия крак, но този път беше много далеч от истината.


Реал изравни в 74-та минута с гол на Роналдо от дузпа, а положението беше повече от спорно. Кроос стреля от границата на наказателното поле, защитник на Виляреал блокира топката, но тя се отби и в тялото на Бруно Сориано. Реферът беше категоричен - дузпа за Реал, а играчите и скамейката на домакините скочи да протестира. В резултат на това треньорът на тима Фран Ескриба беше изгонен на трибуните.


Роналдо реализира, въпреки че стражът на Виляреал усети ъгъла и стана играчът с най-много голове от дузпи в Ла Лига - 57, като задмина легендата на клуба Уго Санчес, който има 56. Това беше и юбилейно попадение за триото ББС - 250 гола (133 на Роналдо, 62 на Бензема и 55 на Бейл).


До края Реал натисна и в 83-та минута резервата Алваро Мората донесе трите точки на тима. Марсело достави прекрасна топка отляво, а нападателят с глава вкара третото попадение за столичани.


В 90-та минута реферът можеше да отсъди дузпа и за Виляреал. При сходна ситуация Марсело игра с ръка в наказателното си поле. Сигнал обаче нямаше.


Виляреал - Реал Мадрид 2:3


1:0 Ману Тригерос 50’

2:0 Седрик Бакамбу 56’

1:2 Гарет Бейл 64’

2:2 Кристиано Роналдо 74’

2:3 Алваро Мората 83’


Виляреал: Асенхо (35 - Морено), Гаспар, Мусачио, Руис, Коста, Дос Сантос, Тригерос (75 - Ернандес), Бруно, Кастийехо, Адриан (57 - Черишев), Бакамбу


Реал Мадрид: Навас, Карвахал, Пепе, Рамос, Марсело, Каземиро (58 - Иско), Модрич, Кроос, Бейл (89 - Васкес), Роналдо, Бензема (77 - Мората)

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ComsteR
27.02.2017 22:17

Ти сам се закопа е момче.*lol**lol**lol*

Barca_Kahn
27.02.2017 22:29

Как като ви вадя статистика, че от всички грешно отсъдени дузпи сме спечелили точно 1 точка ли ?

Reyes_de_Europa
27.02.2017 20:28

Една любопитна статистика за отсъдени за и против дузпи от миналия шампионат и този до момента. Таблицата казва всичко !
[@link https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1555890934439253&set=p.1555890934439253&type=3&theater]

Barca_Kahn
27.02.2017 21:33

Относно дузпите за Барса само не разбирам защо не говорите, колко неотсъдени в наша полза има ? Или сега ще ми кажете, че всичко дето е в наша полза се свири хаха. В събота Барселона счупи рекорда за най-много получени дузпи в историята на Примера дивисион. Каталунският тим вече има 19 удара от бялата точка. "Синьо-червените" събраха цели 8 пропуска от 11-те метра, но всъщност изпортените дузпи са 6, тъй като към изпуснатите се причисляват и две, от които след това падна гол. В единия случай се стигна до автогол, а в другия всъщност Лионел Меси подаде топката встрани и Луис Суарес реализира. Най-четеното спортно издание в Испания Marca потърси мненията на двама бивши съдии - Оливер Андухар и Рафа Гереро, за да анализират 19-те дузпи. Според тях 7 от 19-те дузпи не са справедливо отсъдени. Още в първия кръг при гостуването на Атлетик Билбао Дел Серо Гранде греши и дава дузпа за каталунците, която Меси пропуска. Втората сбъркана дузпа според съдийските експерти е на "Рамон Санчес Писхуан". Неймар бележи дузпата заради игра с ръка на Беноа Тремулинас. Въпреки гола Барса губи с 1:2. В 17-ия кръг Виканди Гаридо подпира "лос кулес" с дузпа при успеха с 4:0. Неймар пропуска, но в крайна сметка се получава автогол. В 27-ия кръг срещу Райо Валекано отново Гаридо греши и посочва бялата точка. Луис Суарес изпуска дузпата. Кръг по-късно в Ейбар съдията Ундиано Майенко незнайно как вижда ръка на Иван Рамис, а всъщност топката се удря в гърба на защитника. Меси бележи за 0:3, а срещата завършва 0:4. В 30-ия кръг на "Ел Мадригал" Санчес Мартинес също греши, след като вижда нарушение на Серхио Асенхо. Неймар бележи от дузпа, а мачът завършва 2:2. Последната съдийска грешка за дузпа на Барса е именно събота срещу Спортинг Хихон. При резултат 4:0 Клос Гомес вижда фал на Огнен Вранеш. Неймар бележи, а крайният резултат в 6:0.

Reyes_de_Europa
27.02.2017 19:22

До коментар [@comment 1954638] от [@user NoDiggity]:

А ти вместо за пореден път да хейтваш по Реал, вземи кажи нещо за поредния скандален подарък към Манчестър Юн от съдията Андре Маринър. Тоя вчера ви подари трофей като отмени редовен гол на Саутхемптън, с който те повеждаха в резултата. Това коментирай, както и факта че ви наричат Съдийчестър вместо да хейтваш под абсолютно всяка статия на Реал.

IvailoGeorgiev
27.02.2017 16:51

Имате се за големи, а се карате като малките деца ...

Kopew
27.02.2017 16:27

При първият гол на Виляреал имаше игра с ръка преди топката да отиде до Тригерос, но никой не говори за това *stop* , а и феновете на Барса да не се обаждат много за дузпи, че в миналият кръг с Леганес - Неймар вече беше скочил към защитникът още преди да се осъществи контакт между тях *cigarette*

Barca_Kahn
27.02.2017 15:50

Без съдийските грешки: Реал щеше да е на 12 точки зад Барса
Реферите бутат мадридчани към титлата, показва статистикатаРеал Мадрид щеше да изостава на цели 12 точки от Барселона, ако не получаваше съдийски подаръци, показва статистика на вестник "Спорт"."Белия балет" води с точка на каталунците и има мач по-малко, след като снощи издрапа до щастлива победа с 3:2 като гост на Виляреал, дошла след съдийска тесла за "жълтата подводница".В пет от мачовете на Барса съдийските отсъждания са оказали пряко влияние върху резултата. Само срещу Реал Сосиедад момчетата на Луис Енрике бяха побутнати, но пък бяха порязани срещу Селта, Малага, Виляреал и Бетис (отменен кристален гол).Изчисленията показват, че от въпросните грешки Барса спечели една точка и загуби седем. И сега трябваше да има 60 точки, вместо 54.В същото време съдийските аванти за Реал дойдоха срещу Селта, Виляреал, Депортиво и Малага. Бонус от 7 точки, без които сега жадните за за първа титла след 2012 година мадридчани щяха да имат 48 точки - с 12 по-малко от шампионите...

Barca_Kahn
27.02.2017 20:02

То не е и имало много ситуации, някой стигне ли до наказателното ни поле обикновено е гол. Нали ти показах и от Мадридските вестници какво искаш повече ? Факт е, че този сезон ви бутат яко към титлата и то е видно за всички.

Reyes_de_Europa
27.02.2017 19:26

Не ми цитирай алабализмите на Пике защото ще ти задам още по неудобен въпрос. Знаеш ли последните 3 години колко дузпи са отсъдени срещу Барса ? Точно 1. И то при положение че Масчерано направи две срещу Реал в дербито, това според съдийския анализатор Андухар Оливер който е бивш международен съдия и когото винаги цитирате когато се е произнесъл във ваша полза, ама иначе си траете относно неговите коментари когато не ви изнасят. И не ми отговори на въпроса относно вестник Спорт ?

Barca_Kahn
27.02.2017 19:22

Централният бранител на Барселона Жерард Пике публично обвини съдиите в Испания в различен аршин. Това стана след дискусионната дузпа в полза на Реал Мадрид тази вечер в двубоя на "белите" с Виляреал. Номер 3 на "лос кулес" използвa Twitter, за да извади публикации от мадридската преса и да се аргументира за тезата си. Пике е посочил мачовете на Барса и Реал с Малага и Виляреал. Срещу андалусците самият Жерард отбеляза гол, който не беше зачетен и "лос блаугранас" изпуснаха две точки. В същото време попадение от засада на Серхио Рамос беше зачетено във вратата на тима от Коста дел Сол. При мачовете с Виляреал Пике сочи спорните положения за дузпа. В единия случай ръка на Бруно не е дузпа срещу "синьо-червените", а в другия съдията посочва бялата точка. "Срещу едни и същи отбори. 8 точки. Извадките са от мадридската преса", написа той в социалната мрежа Twitter.

Reyes_de_Europa
27.02.2017 19:18

Към тебе имам един елементарен въпрос. Къде излиза цитирания от тебе вестник Спорт ? В смисъл за да не ме разбереш грешно, в кой град излиза, чие издание е и чии интереси защитава ? И това издание дали подважда от вашия актив подарените ви точки срещу Валенсия, Реал Сосиедад, Леганес и Реал Мадрид или когато е за вас не се брои за помощ ? Не за друго а защото се начетох на смешни извадки според които Реал нямало да си вземе мачовете с Гранада 5-0 и Осасуна 5-2 ако не ни побутнали съдиите. Демек излиза че сме тим на нивото на Леганес и по чудо водим в класирането и сме европейски и световен шампион !

ComsteR
27.02.2017 19:16

Защо питам пак, не коментираш головете на Виляреал?????????????????????????????? Срещу Леганес дузпата не е по-малко комична от тази снощи, по-простата причина, че играча на Леганес нямаше как да се изпари от терена а Неймар се метна в него. Шампионът на Испания Барселона допусна поредната си грешна стъпка в първенството при традиционно трудното си гостуване срещу Реал Сосиедад на „Аноета“. Двубоят от 13-ия кръг завърши при 1:1, като домакините имат пълното право да съжаляват, че не победиха „блаугранас“. Голяма роля за това изиграха и съдиите, които отмениха кристално чист гол на баските в заключителните минути заради несъществуваща засада. Стават 6 точки, комичният червен за Диего Йоренте няма да го коментирам.

mancityyy
27.02.2017 13:56

Като влезе човек да чете статия за Реал или Барса, може да умре да се смее. Двата най-подпирани отбора(заедно с Юнайтед, разбира се) се карат и дават аргументи и примери кой е по-подпиран. БЕЗЦЕННО! *joking*

Banditos
27.02.2017 13:44

Наистина мачовете на Барселона и Реал срещу Виляреал бяха много съмнителни. Меси стреял към вратата и топката влизаше, когато играч на Виляреал умишлено се протегна към нея и я спря. Това не само беше дузпа, ами беше и с червен картон за напълно умишлено спиране на удар във вратата. Но тогава съдията замълча. Днес в мача на Реал даде дузпа за игра с гърди... Играчът на виляреал дори не докосна топката с ръка. Наистина ръката му беше близо, но той успя да я дръпне за да не играе с нея. Топката отскочи от гърдите му. На повторението се видя ясно. Просто съдията чакаше своя момент и го получи. После не свири и фал срещу играча на Виляреал, с който Реал отнеха топката и направиха контра, с която вкараха победния гол. Реално от тези два мача съдиите взеха 2 топки на Барса и дадоха три на Реал, т.е. направиха общо 5 точки разлика. И това са само 2 мача, а колко други такива имаше. Ако се свиреше както трябва сега Барса щяха да са поне десетина точки пред Реал.

crip1
27.02.2017 13:10

Даже май никога не съм чувал, като се замисля. Искрено ме разсмя хахахахаха

crip1
27.02.2017 13:09

По-тъпо нещо от това с раниците не бях чувал скоро. Жалко, че не каза, че са си тръгнали с якета на Реал, по-достоверно щеше да е.

Barca_Kahn
27.02.2017 13:36

Странно е, скъсват се да ви бутат а всички съдии винаги свирят срещу вас, някъде се губи нишката.

LosBlancos7
27.02.2017 13:16

Ти само като видиш и кои хора от тук се хващат на това и ти става ясно, че нивото е доста ниско... В Испания надали вярват и на думичка от това, защото същите сези съдии ще бъдат премахнати, ако така явно си показват пристрастията. Хил Мансано е всичко друго, но не и фен на Реал, само шизофрениците фенове на барсата и хейтърите може да го повярват това. Като човек който не пропуска мач на отбора си, мога да кажа, че Хил Мансано почти винаги свири СРЕЩУ нас, даже не е 50:50...

sdw
27.02.2017 12:21

До коментар [@comment 1954638] от [@user NoDiggity]:

Ама ти гледа ли мача извинявай? Или изчете коментарите тук и евентуално си си пуснал едно триминутно клипче в ютуб? Ако случайно Юнайтед се паднат със Селта в ЛЕ ще видите на какво ниво са ни средняшките отбори в Испания.

sdw
27.02.2017 11:02

Пак гледах повторението ... Ами не, не е закон на Мърфи. Недопустимо е защитник да е с толкова разперени ръце, да не би да играе волейбол? От крак в гърди и в ръка. Който и да е съдия щеше да е престъпник да не даде подобна дузпа.

sdw
27.02.2017 11:00

По абсолютно всички правила това беше сто процентова дузпа. "Разбирачите" тук не се различавате от типичните хейтъри и нямате грам понятие какво е това футбол, освен на телевизора. Ръката не е прибрана. Да, дузпата е смешна, мал шанс за Виляреал. Казват му закон на Мърфи. Какво щеше да стане ако не беше обаче ръката? Топката отиваше в играч на Реал, а кой знае къде щеше да отиде кълбото. И какво щеше да стане ако това нещо беше в наказателното на Реал и НЕ бяха дали дузпа? Щяхте да оревете света пак. Вечно недоволни. Истината е, че Реал показа спортен дух присъщ за голям гранд. Не е лесно за едно полувреме да обърнеш труден съперник като Виляреал.

Gopcho
27.02.2017 08:57

От Виляреал преживяха тежко загубата от Реал Мадрид у дома от 24-ия кръг на Примера дивисион. Домакините водеха с 2:0 до 64-ата минута, но позволиха да бъдат обърнати до 3:2. Не закъсняха и обвиненията към рефера Хесус Хил Мансано, като тон даде президентът на Виляреал Фернандо Роиг.

Той е видял, че Мансано и цялата съдийска бригада са си тръгнали от стадиона с чанти и раници на Реал Мадрид, което според него е достатъчно красноречиво за тяхната безпристрасност. От Виляреал имат основно претенции за отсъдената дузпа за игра с ръка на Бруно Сориано, която Кристиано Роналдо реализира за 2:2. Сориано заяви, че не е играл умишлено с ръка и Роиг изглежда му вярва повече, отколкото на съдията.

"Въобще не бива да се говори за обрат след несъществуваща дузпа. Топката отскочи и удари нашия играч, за това не се дава дузпа", коментира Роиг.

Затова говорих, какво са виновни реал, че съдиите на мача са били фенове на реал. Има още мачове до края, каквото е писано това ще стане!

Gopcho
27.02.2017 18:48

Думите на президента на Виляреал Фернандо Роиг, че съдиите са си тръгнали с торбички на Реал Мадрид след двубоя на "Естадио де ла Серамика" са истина. Това потвърдиха от Съдийската комисия пред Marca. Става дума за обичайна практика в испанския футбол длъжностните лица да си тръгват от стадиона с подаръчни материала. Така например халфът на Еспаньол Хосе Мануел Хурадо се появи пред журналисти с пълна торбичка на "лос бланкос" веднага след загубата на "папагалчетата" на "Сантиаго Бернабеу" преди седмица (на снимката). От Съдийската комисия заявиха, че става въпрос за мърчандайз продукти без особена финансова стойност. "В торбичката е имало ключодържатели, значки и химикалки на Реал Мадрид", разкриха от комисията. Сега тук мога да кажа , че съдията е постъпил много глупаво, точно след мача... само да налее още масло за журналистите и феновете.

Hitchhiker1902
27.02.2017 16:56

Тук съм съгласен с теб, трябва да се вземат мерки срещу безбройните съдийски грешки, технологията го позволява. Не съм убеден, обаче, че "ръководните фактори" имат интерес от това. Съдиите бяха, са и ще останат важен лост в движението на огромни парични потоци. Конкретно за снощи обаче - не мисля, че решиха мача, грешки имаше двупосочно. И (мое мненние) - дузпа имаше. П.П. Относно ранобудния хейтър - визирам един преди теб, пак ще кажа - теб, Стефан и още 2-3ма ви смятам за хора, с които може спокойно да се обсъжда нещо, за разлика от две дузини пишлемета, за които футболът е измислен преди 10 години, Меси е бог, а хейтването - начин на живот...

Gopcho
27.02.2017 15:57

Не съм в БГ и затова пиша толкова рано. Не ,че вярвам, няма снимки на това. Хейтване е , да убиждаш даден отбор, а когато изразяваш мнението си е друго, дори и да не съвпада с твоето. Всеки иска любимият му отбор да побеждава и се ядосва , когато другият се възполва от спорна ситуация. Барса , реал най-често са на топа, защото са най-следените отбори. Винаги най-добрите са под прожекторите. Трябва да се въведат повече технология, за да се избегнат тези неща, говорим за най-добрите първенства топ 5 , забравя се за Холандия , а видяхме как вчера фейенорд победиха. Гледам футбол от 30 години, нагледал съм се на какво ли не.

ComsteR
27.02.2017 15:26

Аз не съм казал, че има дузпа, да смешна спор няма. Но искам да те помоля, да си пуснеш мача пак. В средата на първото, след центриране към Роналдо от страна на Марсело, играч на Виляреал спря топката с ръка, точка която отиваш към Роналдо, дали ще я вкара или не никой него вълнува. Може би за това я даде тази дузпа второто която си беше комична спор няма. Какво разбираш от думата бутане? Нима си забравил червеният на Торес срещу вас, в мач в който Суарез трябваше да получи два червени, но все пак съдбата ви го върна и ви изхвърлиха от Шл. Предпосленото Класико на КампНоу пак ни заклаха за да спечелите или и това него помниш? Клос Гомес(Фен на Барса),Майенко и другите ви приятели през годината няма да ги коментирам.

Gopcho
27.02.2017 15:12

Това е засада , всичко зависи от местоположението на съдията. Всеки съдия бърка, не малко впъти и в наши мачове и ваши случва се, но дузпата е повече от смешна! Защитник чисти в посока към вратата на реал, от гърдите в ръката, къде е умисъла.? Колко такива не ги отсъждат поради точно тази причина по време на мач, и коментатора като каже да правилно решение няма умисъл и вие се съгласявате ... ако беше в ваша вреда.

ComsteR
27.02.2017 14:48

Пак ще питам защо не реват за двата си нередовни гола?????? Цяла Испания, и най-вече Каталуня, говори за дискусионната дузпа в полза на Реал Мадрид в снощния мач с Виляреал. В мадридската преса са породиха съмнения и за двете попадения на "жълтите". При първия гол на Ману Тригерос Саму Кастийехо сякаш си помага с ръка, за да свали топката. Попадението на Седрик Бакамбю в 56-ата минута пък е съмнително заради спорното положение за засада. Според Marca все пак тъмнокожият стрелец е с мъничко пред Серхио Рамос в момента на паса.

Hitchhiker1902
27.02.2017 13:04

Само едно въпросче: наистина ли го вярваш това за раничките? (питам те, щото те смятам за един от нормално мислещите фенове на Барса тук, за лапето дето е станало в 6:30, да ръсне малко хейт за отскок, не бих се хабил въоПще *wink* )

BarcaLeo
27.02.2017 06:31

срамм отборите в лигата трябва да бойкотират първенството и да спрът съдииската кампания " направи реал шампион" що за измислена дузпа е това, виж грабеж тва трябва да спре

Reyes_de_Europa
27.02.2017 10:32

Нещо да кажеш за ежегодни прожектирания филм "Направи Барса шампион че да не се сърди Каталуня и да мисли за отцепване" ??? Не те видях миналата година да кажеш че са ви бутали към титлата, която спечелихте с една точица аванс след рекордни 19 дузпи и не помня вече колко червени картони за съперника, но бяха над 15. Ами за подарената ви дузпа в 91 минута срещу изпадащия Леганес ?, ами при 2-1 за Валенсия как ги обърнахте ? С изравнителен гол при явна засада и пак дузпа в последната минута. Ами за отменения гол на Сосиедад, с който резултата ставаше 2-0 в момент в който направи ви пребиваха ? Ами за измислената засада на Севиля в последната минута когато техен играч излизаше фронтално срещу вашия вратар ? Ако някой трябва да се оплаква от съдията, това сме ние защото впоследствие се оказа че гола на Бакамбу е от засада, а 2-0 почти решаваше мача. Дузпата си я има щом ръката му не е прибрана до тялото, а топката летеше към опразнения ъгъл на вратата и спря гол. При умисъл освен дузпа се дава и червен картон, а при неумишлено може без червен картон, но щом се предотвратява гол се дава дузпа.

GaLaxY94
27.02.2017 01:47

ХАЛА МАДРИД ! Виляреал изобщо не са лесен противник.. !

Barca_Kahn
27.02.2017 01:14

А съдията дори няма да го коментирам, вече не ми прави впечатление.

ComsteR
27.02.2017 00:36

А играта с ръка през пъровото ? Защо нищо за нея няма?! Засадата на Бензема която я изкривиха нарочно от камерата с два метра, а в реално време беше или минимална или я нямаше.

Относно мача, тотално н*срани бяхме първото, и само късмета ни покри. Второто почна като първото с Валенсия, но показахме характер и ги натъпкахме в тяхното, Бейл в много далеч от формата си, и ще му трябва бая време както гледам, един рейд нямаше, един дрибъл също. Алжирския ци*анин до кога ще го търпим? Той си се превърна в същото дърво което беше Игуин. Мората отново за 14 минути направи повече от него за цял мач. Като не броя двата му пропуска в наказателното. Не знам колко го иска Сити Мбапе, но колко добре би ни дошъл за резервичка на Мората. Защото именно сега е момента Мората да стане титуляр а Бензема да поема към Франсето Венгер.
Другото което продължавам да твърдя, е прекалено дефанзивната ни схема с Касемиро, при влизането на Иско, тотално затворихме Подводницата. Да срещу Барса,Байерн и Сити би свършил работа, но срещу отбори които предимно се защитават срещу нас, да пуснеш трима дефанзивни халфове е нелепо. И преди да сте ми скочили, днес Модрич и Кроос отнеха повече топки от Касемиро. И още нещо, Кроос и Модрич си играеха дефанзивни при Карлето.

ComsteR
27.02.2017 14:46

Гопче, дай да не се правим на интересни, защото се сещам за повече от една такава дузпа дадена за вас. Второто което нещо за първият гол на Виляреал не каза?? Или в нашето играта с ръка на Кастайехо е позволена, а тази в тяхното беше неволна и първото?

Gopcho
27.02.2017 08:47

Защитника чисти към наказателното поле на реал, топката попада в гърдите и от там в ръката на защитника и ти да даваш дузпа е недопостимо, точно такива дузпи не биват отсъдени по 3 на мач, но тук беше отсъдена. Не те нападам нито реал, отборите не са виновни, че им дават такива дузпи, а съдиите с пристрастия и шубетата, които се наакват, когато свирят на голям отбор! Казваш за играта с ръка първото, според теб редно ли е , когато реферът е сгрешил в тази ситуация, да бъде отсъдена дузпа в нарушение в центъра, само защото да компенсира грешката си? Ако беше така при всяка вдигната засада , при несъществуваща такава или би било дузпа през първото и съдията някой му казал , че сгрешил при отсъждането си, второто без да е свирен началният съдийски сигнал за второто преди това да бъде давана дузпа за ощетения отбор и чак тогава да започва второто полувреме? Или да бъдат оставяни неосъдени засади примерно две( да се извинят за грешката), защото през първото бил вдигнал, а то не нямало засада? Съдиите са жалки, реал не виновен. Разбира се , че бих бил радостен , ако реал загубят точки, какво да направя , че съдията е със заешко сърце. Само виляреал са си виновни, че загубиха мача , ако беше срещу нас при 2-0 щяха да играят с 13 човека в полето, а те се отвориха като стара врата и при 2-1и останаха отворени до 2-2 и 2-3. Не се карайте за глупости живота продължава!

THFC1882
27.02.2017 00:24

Реал започна да играе ,когато беше изправен до стената и ножа бе опрял до кокала. Всеки мач няма да може да постигаш такива обрати, затова трябва цял мач на топ ниво , а не 30 минути. Иначе Зидан продължава да настоява с Бензема. Този човек ми коси нервите всеки мач.. Пълен статист на терена. Само се върти ли върти и нищо. Мората влезе и вкара. Това момче, няма мач в който да е пуснат и да не е оправдал доверието на треньора. Иначе спорни моменти имаше, но за мен дузпата е 100 %. Всички казват , че няма опасност за вратата на Виляреал и играта била неумишлена, НО ръката е в напълно НЕЕСТЕСТВЕНО положение. За мен това е дузпа. Важни 3 точки, но играта трябва значително да се подобри.

sviliev
27.02.2017 00:23

Футболът загуби, чак ме е яд, че обърнахме.

Barca_Kahn
27.02.2017 01:08

sviliev 26 февруари 2017 [19:06]#5 2:6 Не си спомням да съм виждал отбор да има толкова много късмет, какъвто Барса има през 2017 г.

ComsteR
27.02.2017 00:43

Кое определяш като касметлийски? Това, че ги бяхме натъпкали в тяхното, и имахме двойнл повече удари ли? Или гредата на Роналдо- също късмет?! Късметлийски отбор е Валенсия или Каен които скъсаха доста фишове. Да спечелихме финалът с гола на Рамос, вкара още няколко в края но чак късметлийски да ни изкараш е смешно.

Barca_Kahn
27.02.2017 00:29

Та кой е късметлийският отбор ?

REYDAN
27.02.2017 00:14

толкова пристрастно написана статия не бях виждал....абсолутно непрофесионално....