Пике скочи на съдиите след вчерашната дузпа за Реал

09:38
Пике скочи на съдиите след вчерашната дузпа за Реал

Защитникът на Барселона Жерар Пике отново нападна съдиите в Ла Лига след спорната дузпа за Реал Мадрид, позволила на „кралете” да направят обрат за успех с 3:2 като гост на Виляреал.


„Жълтата подводница” поведе с голове на Тригейрос и Бакамбу, а Бейл намали с глава. После дойде бърза топка в наказателното поле на Виляреал и едно леко докосване в ръката на Бруно Сориано в куп от трима играчи в жълто даде повод на съдията да даде дузпа, от която Кристиано Роналдо изравни и стана играчът с най-много вкарани дузпи в историята на Примера. Алваро Мората се оказа златна резерва с победния гол за 3:2 с глава.


„Срещу същите отбори. 8 точки. Това са изрезки от мадридската преса, ако се съмнявате”, написа Пике в Туитър и публикува изрезки от „Марка” и „АС” след мачовете на Реал и Барса срещу Виляреал и Малага.


Пике дава за пример заглавия от „АС”, където пише, че гол на Малага е бил отменен неправилно срещу Реал Мадрид, а след това Серхио Рамос вкарва за 2:0 от засада в същия мач. Снощи „Марка” написа, че дузпата за Реал срещу Виляреал не е трябвало да бъде отсъждана, докато в двубоя на Барселона на „Ел Мадригал” пак „Марка” пише, че е имало дузпа за каталунците за игра с ръка на Бруно Сориано


Именно след мача на Барселона през януари на „Ел Мадригал” (1:1), Пике директно жестикулира към президента на Ла Лига Хавиер Тебас, който беше в трибуните, и му поиска обяснение за решенията на съдиите.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Barca_Kahn
27.02.2017 18:15

Не е като да не е прав.

Без съдийските грешки: Реал щеше да е на 12 точки зад Барса

Реферите бутат мадридчани към титлата, показва статистикатаРеал Мадрид щеше да изостава на цели 12 точки от Барселона, ако не получаваше съдийски подаръци, показва статистика на вестник "Спорт"."Белия балет" води с точка на каталунците и има мач по-малко, след като снощи издрапа до щастлива победа с 3:2 като гост на Виляреал, дошла след съдийска тесла за "жълтата подводница".В пет от мачовете на Барса съдийските отсъждания са оказали пряко влияние върху резултата. Само срещу Реал Сосиедад момчетата на Луис Енрике бяха побутнати, но пък бяха порязани срещу Селта, Малага, Виляреал и Бетис (отменен кристален гол).Изчисленията показват, че от въпросните грешки Барса спечели една точка и загуби седем. И сега трябваше да има 60 точки, вместо 54.В същото време съдийските аванти за Реал дойдоха срещу Селта, Виляреал, Депортиво и Малага. Бонус от 7 точки, без които сега жадните за за първа титла след 2012 година мадридчани щяха да имат 48 точки - с 12 по-малко от шампионите...

tishowinner2
27.02.2017 17:06

Не видях Пике да се изказва след мача с Леганес относно дузпата на Неймар. Може би съм пропуснал новината или той е забравил да си даде мнението ?

ComsteR
27.02.2017 15:29

И това ми го казва, Волейболиста срещу ВАЛЕНСИЯ*lol**lol**lol*

Banditos
27.02.2017 13:51

Писах по другата статия,че снощи играчът на Вилереал не докосва топката,пиша и тук сега същото.Даваха по Испанската тв ГОЛ ситуациите и правиха коментари. На забавен каданс се вижда че не докосва топката с ръка а я спира с гърди,получи се илюзия че я пипа защото беше му вдигната ръката,но казаха даже и да я пипа топката пак не е дузпа.Явно играчът на Вилереал не е толкова добър артист като Рамос и Пепе,които миналата година на няколко пъти като играеха с ръце с топката мигновено се хващаха за лицето и се търкаляха на земята,все едно че топката ги е ударила в лицето.До Матушев,Пике не прави срвнение,той показва дани показани в Мадридски вестници за четири мача с/у двата отбора които са изиграли Реал и Барса.А че на мача м/у Барса и РЕал не били дали дузпа за РЕал,не значи,че ако я бяха дали Реал щяха да победят.Отделно Испански журналисти извадиха моменти от мачовете на РЕал и показаха че в тринадесет мача,как съдиите са им помагат,не в един,не в три а в тринадесет мача.Това също го пиша до Матушев и той много добре ги знае тези неща,чета му коментарите и виждам че са му постоянно едни и същи,все едно ги копира и пуска отново независимо за кой мач става въпрос.Матушев и накрая да ти кажа,че ти пише един фен на Барселона от времето на Кройф когато отиде да играе там,ти даже не си бил и в проект по това време.Лесно е да станеш фен на Реал,Баерн Милан Ливърпул по него време,но сега мога да поздравя феновете на отборите от Ливърпул и Милан,защото и без да са постигали нещо голямо от много години насам ,те ги поддържат.Не мога да разбера също защо феновете на РЕал плюят по Меси,точно заради него в последните 10 години нивото и конкуренцията се вдигнаха в Испанското първенство,точно заради него Перез извади една камара Пари да купи Роналдо,точно заради него накупи и още куп футболисти за да я има тази конкуренция м/у Реал и БАрса,и точно зарди него имате толкова малко спечелени титли в последните 10 години.Самият Перез осъзна че за да спечели Реал нещо трябва вече съдийска подкрепа,и за човек с много пари това не е проблем даже и в международни води,а за Испания да не говорим.Знам че на много от феновете на Реал коментарът ми няма да се хареса,но поне може да им даде малък стимул да се замислят

sakata_97
27.02.2017 13:11

Как пък един път не прочетох или видях някой играч от Реал да говори за съдийски тесли във полза на Барселона,а Шакира постоянно хленчи като някоя прост.тутка,не се спря този жалкар

Hitchhiker1902
27.02.2017 13:07

*lol**joking**lol*
Шакиро пак е номер едно! Този увеселител никога няма да разбере колко смешно е играч на Барса да говори за съдийство...

CENITEL
27.02.2017 11:10

Ясно е че ако съдиите не свиреха за реал и барса никога няма да са на първо и второ място.....

Gopcho
27.02.2017 10:54

Ясно е , че искат да направят реал шампион и едва ли има сила, която да ги спре щом свичко е договорено на масата преди началото на сезона, както през 2012!

sdw
27.02.2017 14:30

И да ти го кажа по-специално на теб и в прав текст - ти с тея "решения под масата" собственоръчно си признаваш, че вашите титли са подарени. Защото не виждам защо наша титла да е подарена, а ваша не. А последните години помня кой взе Ла Лига.

sdw
27.02.2017 14:28

И? В смисъл ти прочете ли ми долния коментар. Лесно е да гледаме една гледна точка. Ти ми даваш два примера с някакви мачове. Аз го помня нашия гол - засада имаше, но беше толкова тънка, че няма смисъл да се коментира. Но пак казвам - вие ми говорите за по-специални мачове, а нищо не казвате за вашите. Ами нормално, те вашите подобни случаи са толкова много, че се забравят. И както каза Гопчо "били ни бутали точно както 2012". И теб да те питам... Да не би през 3-4 години да правят "решения под масата", както се изказа колегата. Като на световно. Защото ако той е прав и има подобни отсъждания, добре помня кой взе последните няколко титли.

Banditos
27.02.2017 13:55

Важното е че феновете на Реал си мислят че никога не им помагат и че това е дузпа аххахахахахаха тоя сезон имат поне 12 точки отгоре минимум от съдиите и всички сайтове го пишат. Преди няколко седмици имаше статия от съдийски анализатори че Реал са получили съдийска помощ в 13 от 19 мача. А от тогава имат подарени още 2 мача с този днес. Без коментар просто. Това ще се запомни като най голямото подпиране в историята и ще бъде ненадминото помнете ми думите

Banditos
27.02.2017 13:51

Пике е посочил мачовете на Барса и Реал с Малага и Виляреал. Срещу андалусците самият Жерард отбеляза гол, който не беше зачетен и "лос блаугранас" изпуснаха две точки. В същото време попадение от засада на Серхио Рамос беше зачетено във вратата на тима от Коста дел Сол.

sdw
27.02.2017 12:20

ХоХо, колко е смешно да говориш подобни неща само от твоята гледна точка. А какво ще кажеш за останалите години? Или те само през 3-4 години правят сделки под масата?